Νέα συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής

Νέα συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής

Συνεδρίασε εκ νέου τη Δευτέρα 2 Μαΐου η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Βύρωνα. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες  σχετικά με τη σύσταση και τις αρμοδιότητες του νέου Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, καθώς η σχετική εισήγηση της Επιτροπής προς το Δημοτικό Συμβούλιο ετοιμάζεται και θα κατατεθεί το αμέσως επόμενο διάστημα για διαβούλευση και ψήφιση.
 
Παράλληλα, τα μέλη της Επιτροπής απασχόλησε το θέμα των συνεχών περικοπών και καθυστερήσεων στην καταβολή των ΚΑΠ από την κεντρική διοίκηση.
 
Στο «μικροσκόπιο» της Εκτελεστικής Επιτροπής μπήκαν και όλες οι δαπάνες του Δήμου, με στόχο τη σύνταξη ενός νέου πλάνου οικονομικού σχεδιασμού με έμφαση στην τόνωση της ρευστότητας των οικονομικών του Δήμου αλλά και στην αναδιάρθρωση των υποχρεώσεών του, σύμφωνα πάντα με τα νέα δημοσιονομικά δεδομένα.
 
Τέλος, συζητήθηκαν θέματα προσβασιμότητας των κατοίκων της περιοχής και πολιτικής προστασίας, καθώς και προτάσεις σχετικά με το σχέδιο δράσης του Δήμου στους τομείς του αθλητισμού, της υγείας, της καθαριότητας και του πολιτισμού.
 
 
 
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ