21ο Παιδικό Φεστιβάλ Δ. Βύρωνα (21/05/06)

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΦΕΤΕΙΝΟ 21ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ


Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή των μαθητών των δυο βαθμίδων πραγματοποιήθηκε το 21ο Παιδικό Φεστιβάλ που ειχε τίτλο «ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ»

Την  έναρξη κήρυξε ο Δήμαρχος Βύρωνα  Νίκος Χαρδαλιάς , σε ειδική εκδήλωση, στην Πλατεία  Έθνικής  Αντίστασης (Ταπητουργείο). Χαιρετισμό απηύθηνε ο Βυρωνιώτης ηθοποιός Χάρης Σώζος και ακολούθησε  μια χορογραφία από τα παιδιά του Κέντρου Μελέτης Χορού  ΄΄Ισιδώρας και Ραυμόνδου Ντάνκαν΄΄ με τίτλο ΄΄Πινελιές΄΄ .Την  εκδήλωση έκλεισαν τα παιδιά από το θεατρικό εργαστήρι του Βύρωνα  παρουσιάζοντας ένα παραμύθι με τίτλο «Τα  χρωματιστά όνειρα και η άχρωμη  πραγματρικότητα». Συνόδευσαν με τραγούδια το νεανικό Βυρωνιώτικο συγκρότημα  ΄΄ Κάπως, κάπου, κάποτε΄΄.

Οι   υπόλοιπες   εκδηλώσεις    πραγματοποιήθηκαν   στο   Δημοτικό   Κινηματογράφο «ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ» όπου οι  μαθητές  με   ερασιτεχνικά,   καλλιτεχνικά σχήματα παρουσίασαν θεατρικές, χορευτικές και μουσικές παραστάσεις.

Στη διάρκεια της Τελετής Λήξης που πραγματοποιήθηκε στη Πλατεία Έθνικής Αντίστασης, ο Δήμαρχος Νίκος Χαρδαλιάς, έκανε τις απονομές επάθλων στα καλύτερα θεατρικά σχήματα και το Φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του θεάτρου δρόμου  ΄΄Με πλάνες και Όνειρα΄΄. Μια κωμωδία δρόμου με αναφορές  στην Commedia dell’ Arte. Οι ηθοποιοί σε ξυλοπόδαρα εντυπωσίασαν με την επιδεξιότητα τους, τα ακροβατικά και τα ζογκλερικά . Θέαμα με υπέροχη μουσική, εντυπωσιακά κοστούμια, διασκεδαστικό, κωμικό και ροκ. Κορυφώθηκε με φωτιές.

Η συμμετοχή των μαθητών και των δημοτών ήταν εντυπωσιακή και ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία.         

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα