« ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ» από το Κέντρο μελέτης Χορού Ισιδώρας και Ραϋμόνδου Ντάνκαν (27/05/06)

Την παράσταση «Παραμύθια από το τηλέφωνο» πραγματοποίησε με επιτυχία το Κέντρο μελέτης Χορού Ισιδώρας και Ραϋμόνδου Ντάνκαν στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».
 
Αφορμή και έμπνευση για τις κινητικές συνθέσεις της παράστασης αποτέλεσαν 14 μικρές ιστορίες , επιλεγμένες από το ομώνυμο βιβλίο  του σύγχρονου Ιταλού συγγραφέα  παιδικών βιβλίων Τζιάνι Ροντάρι.
Μέσα από τα παραμύθια αυτά αρθρώθηκε  το απροσδόκητο, το παράξενο το μυστηριακό, που μαζί με το φως, τον ήχο, την κίνηση, το χρώμα, ύφαναν μια μαγική, παραμυθένια ατμόσφαιρα στην παιδική αυτή παράσταση.

 Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχημένη αυτή εκδήλωση και συνεχάρη τους συντελεστές,  τόνισε ότι ο ποιοτικός πολιτισμός  κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, της οποίας μέρος προωθεί άριστα το Κέντρο Ντάνκαν. Από την πλευρά της η πρόεδρος του Κέντρου, αντιδήμαρχος Ρένα Παπαγεωργίου, στην ομιλία της αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο  που επιτεί το Κέντρο Χορού και συνεχάρη τους καθηγητές και τους συνεργάτες Επισήμανε επίσης τη μεγάλη προσέλευση νέων μαθητών μετά την ποιοτική στροφή του κέντρο την τελευταία τριετία.

Στο  κατάμεστο από κόσμο  θέατρο μεταξύ άλλων την παράσταση παρακολούθησαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γ. Ανδρίτσος, Κ. Ζούμπος, Κ. καλημέρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Μ. Αδαμοπούλου, Α. Καπάνταης, Β. Μακράκης, , ο αντιπρόεδρος του Ντάνκαν Κ. Γκόλφος, η πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μ. Κοκκίνου και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα