21 Σεπτεμβρίου 2006

Εγκαινιάστηκε το νέο κλειστό γυμναστήριο στην Εργάνη (21/09/06)

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Βύρωνα εγκαινίασε το Κλειστό Γυμναστήριο της Εργάνης, το τρίτο κλειστό Γυμναστήριο στο Βύρωνα. Το έργο αυτό μετατρέπει την Εργάνη σε ένα ολοκληρωμένο αθλητικό κέντρο. Με ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, 5 γήπεδα 5Χ5 και ένα κλειστό γυμναστήριο μετατρέπεται μέρα με τη μέρα σε χώρο άθλησης, πολιτισμού και αναψυχής. 


O Δήμαρχος Βύρωνα κ. Χαρδαλιάς Νίκος κατά την ομιλία του στα εγκαίνια του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην Εργάνη

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στον τομέα του αθλητισμού καταστούν το Βύρωνα μια πόλη με αθλητικές υποδομές υψηλής ποιότητας αντάξιες των προσδοκιών όλων των πολιτών που η σημερινή δημοτική αρχή υπηρετεί. Για την ερχόμενη τετραετία ο κ. Χαρδαλιάς δεσμεύθηκε ότι στην πόλη θα κατασκευασθεί κολυμβητήριο καθώς και Διασχολικό Κέντρο ¶θλησης.


O Δήμαρχος Βύρωνα κ. Χαρδαλιάς Νίκος με την Βυρωνιώτισσα διεθνή καλαθοσφαιρίστρια Κατερίνα Χαλικιά

Ο κ. Χαρδαλιάς ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν μεταξύ των καλύτερων προτάσεων για τα τοπικά προβλήματα. «Στις δημοτικές εκλογές, τόνισε ο δήμαρχος, δεν ψηφίζουμε κόμματα, δεν εκλέγουμε κυβέρνηση της χώρας. Στις δημοτικές εκλογές επιλέγουμε αυτούς που γνωρίζουν καλύτερα τα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης. Στις δημοτικές εκλογές επιλέγουμε αυτούς που είναι έντιμοι και πιστεύουν στην οικονομική διαφάνεια. Στις δημοτικές εκλογές επιλέγουμε ικανούς και αποτελεσματικούς υποψηφίους» κατέληξε ο Δήμαρχος κ. Χαρδαλιάς. 


Βράβευση του κ. Καλτσά από τον Δήμαρχο Βύρωνα

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Χαρδαλιάς βράβευσε την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ. Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό της Εθνικής Ομάδας ο Πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Μιαούλης.  Βράβευση του προέδρου της Ε.Ο.Κ από τον Δήμαρχο Βύρωνα
Αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων του Αθηναικού και των Εσπερίδων

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα