Ο Δήμος Βύρωνα συμμετέχει ενεργά στα Special Olympics

Ο Δήμος Βύρωνα συμμετέχει ενεργά στα Special Olympics

Με μία ομάδα 25 εθελοντών, νεαρών συνδημοτών μας, ηλικίας 13 – 18 ετών, συμμετέχει ο Δήμος Βύρωνα στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, που πραγματοποιούνται  στη χώρα μας φέτος το καλοκαίρι. Μάλιστα, ο Δήμος Βύρωνα είναι ο μοναδικός Δήμος που συμμετέχει συντεταγμένα σε επίπεδο εθελοντών.
 
Από τις 25 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου, 7.500 αθλητές από 185 χώρες θα βρεθούν στην  Αθήνα και θα λάβουν μέρος σε 22 Ολυμπιακού τύπου αθλήματα. Οι εθελοντές της πόλης μας πρόκειται να συνδράμουν στη διεξαγωγή των αγώνων ποδοσφαίρου, που θα πραγματοποιηθούν στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που το κορυφαίο αυτό γεγονός διεξάγεται στη χώρα μας, την πατρίδα του «ευ αγωνίζεσθαι».
 
Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics, το κορυφαίο γεγονός στην πολύχρονη πορεία ενός παγκόσμιου κινήματος, ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, συναντήθηκε με τη Διευθύντρια και τη Συντονίστρια Εξυπηρέτησης του Προγράμματος Εθελοντισμού της Οργανωτικής Επιτροπής των Special Olympics, Μαρία Φαγογένη και Ιωάννα Αρχοντάκη αντίστοιχα και συζήτησαν τις λεπτομέρειες και τα στάδια συνεργασίας κατά τη διεξαγωγή των Αγώνων.
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα