Σε διαρκείς κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι των Δήμων όλης της χώρας! <br>Έντονα προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων</br>

Σε διαρκείς κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι των Δήμων όλης της χώρας!
Έντονα προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων

Έκκληση προς τους δημότες να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια τους στους κάδους απορριμμάτων και να περιορίσουν όσο μπορούν την απόρριψή τους, απευθύνει ο Δήμος Βύρωνα, λόγω των καταλήψεων στους ΧΥΤΑ και τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης των απορριμματοφόρων (αμαξοστάσια), που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε όλους τους ΟΤΑ της χώρας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εργασιακή εφεδρεία και τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.
 
Ήδη σε όλη τη χώρα έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα με την αποκομιδή των απορριμμάτων λόγω των συνεχόμενων αποκλεισμών, ενώ την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΑ πραγματοποιεί 24ωρη απεργία, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
 
Η Δημοτική Αρχή Βύρωνα επισημαίνει ότι όσο διαρκούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους ΟΤΑ, είναι απαραίτητη η κατανόηση και η συνεργασία εκ μέρους των δημοτών και κυρίως των καταστηματαρχών, με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και της ευπρεπούς εικόνας της πόλης μας. Καλούνται, λοιπόν, οι δημότες λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην καθαριότητα μέχρι και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου να μην κατεβάζουν τα οικιακά απορρίμματα στους δρόμους, για την αποφυγή δημιουργίας εστιών μόλυνσης και δυσοσμίας.
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα