Ξεκίνησαν τη δράση τους οι ομάδες προσκόπων του Βύρωνα

Ξεκίνησαν τη δράση τους οι ομάδες προσκόπων του Βύρωνα

Με προτεραιότητα πάντα τα παιδιά και σύνθημα το «Έσο έτοιμος» ξεκίνησαν τη φετινή δράση τους τα συστήματα προσκόπων του Βύρωνα. Με αφορμή την έναρξη της προσκοπικής χρονιάς 2011-2012, η Τοπική Εφορία Προσκόπων Βύρωνα – Καισαριανής, πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή τον καθιερωμένο αγιασμό.
 
«Η ιστορία του προσκοπισμού έχει αποδείξει περίτρανα ότι σε δύσκολους καιρούς ο πρόσκοπος ήταν πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο. Τη δύσκολη αυτή στιγμή για όλο το κόσμο, δεν μπορούμε παρά να έχουμε στραμμένο το βλέμμα στο διπλανό μας και δεσμευόμαστε να ακολουθούμε τις αξίες και τα ιδανικά μας», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία της η τοπική έφορος Βύρωνα – Καισαριανής Βίκυ Αμερικάνου, επισημαίνοντας ότι σε αυτή τη βάση κινείται το πρόγραμμα της φετινής χρονιάς.
 
Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς πρόκειται να συναντηθεί με τους επικεφαλής των προσκόπων προκειμένου να συζητήσουν για όλα τα θέματα που αφορούν στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τους.
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προβλήθηκε ταινία μικρού μήκους για το προσκοπικό κίνημα και την παγκοσμιοποίηση του θεσμού, ενώ ορίστηκαν και οι βαθμοφόροι της φετινής χρονιάς.
 
Το «παρών» έδωσαν η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας Ιουλία Κιούπη, η οποία εκπροσώπησε το Δήμο Βύρωνα, οι αργηγοί των επιμέρους συστημάτων, βαθμοφόροι και πολλά μέλη της προσκοπικής κοινότητας.
 
 
 
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ