Νέο μπαράζ καταγγελιών για την υπολειτουργία του Κέντρου Υγείας <br>Οξεία η αντίδραση της δημοτικής αρχής</br>

Νέο μπαράζ καταγγελιών για την υπολειτουργία του Κέντρου Υγείας
Οξεία η αντίδραση της δημοτικής αρχής

Παρά τις ρητές δεσμεύσεις που έλαβε η Δημοτική Αρχή για την απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου Υγείας της πόλης μας (βλ. σχετικό κείμενο  http://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=3544), το Υπουργείο Υγείας δεν έχει προχωρήσει ούτε σε προσλήψεις νέου προσωπικού ούτε σε αποσπάσεις για τη στελέχωσή του, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σημαντικό πλέον πρόβλημα με τις εφημερίες.
 
Η αθέτηση από πλευράς του Υπουργείου της δέσμευσής του για διατήρηση και ενίσχυση του ρόλου των Κέντρων Υγείας Αστικού Τύπου, και ιδιαίτερα αυτού του Βύρωνα που ήταν και το πρώτο που λειτούργησε, κρίνεται από το Δήμο Βύρωνα ως απαράδεκτη. Ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς έχει ήδη ζητήσει επείγουσα συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο και έχει αποστείλει και σχετικό έγγραφο με συγκεκριμένες προτάσεις, προκειμένου να δοθεί τέλος στα προβλήματα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και να βρεθεί μία οριστική λύση προς όφελος των πολιτών.
 
 «Στα όρια του εμπαιγμού βρίσκεται η αναξιοπιστία του Υπουργείου Υγείας και η αδυναμία ή η ανικανότητά του να εξασφαλίσει -είτε από μετάταξη είτε από απόσπαση- τους δύο γιατρούς που χρειάζονται προκειμένου να διατηρηθούν οι εφημερίες και η ολοήμερη λειτουργία του Κέντρου Υγείας της πόλης μας. Η δημοτική αρχή αλλά και όλες οι παρατάξεις δε θα μείνουμε θεατές στο νέο έργο του θεάτρου του παραλόγου που παίζεται από τις υπηρεσίες του Υπουργείου εις βάρος της υγείας των πολιτών, αλλά και της νοημοσύνης όλων μας» τόνισε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ