Ξεκίνησε το Πρόγραμμα Αναπτυξιακής Αξιολόγησης στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Ξεκίνησε το Πρόγραμμα Αναπτυξιακής Αξιολόγησης στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε το Πρόγραμμα Αναπτυξιακής Αξιολόγησης των νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του ΤΕΙ Αθήνας.
 
Το ολοκληρωμένο αυτό πρόγραμμα ψυχολογικής και λογοθεραπευτικής εκτίμησης δίνει τη δυνατότητα του εντοπισμού και της πρώιμης διάγνωσης τυχόν αναπτυξιακών δυσκολιών, με στόχο την άμεση αντιμετώπισή τους για την ομαλή μετέπειτα εξέλιξη των νηπίων.
 
Η αξιολόγηση των νηπίων γίνεται στο χώρο του Παιδικού Σταθμού από τους επιστημονικούς συνεργάτες του προγράμματος, μέσα από μία ευχάριστη και παιγνιώδη διαδικασία, και στη συνέχεια ακολουθεί ατομικό ραντεβού με τους γονείς.
 
Όπως τονίζει ο Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών της πόλης μας Φίλιππος Καρατζάς "Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για παροχή κοινωνικών υπηρεσιών με στόχο τη στήριξη της σημερινής οικογένειας, το Πρόγραμμα Αναπτυξιακής Αξιολόγησης, που για πρώτη φορά φέτος υλοποιείται στους Παιδικούς μας Σταθμούς, δίνει τη δυνατότητα παροχής εξατομικευμένης συμβουλευτικής καθοδήγησης, μέσα από τη στενή συνεργασία ειδικών, παιδαγωγών και γονιών."
 
 
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ