Ο Βύρωνας γιορτάζει την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο Βύρωνας γιορτάζει την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Με την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση κορυφώνονται και φέτος οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, την προσεχή Κυριακή.
 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, στις 10.30 το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί η Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αγ. Τριάδας Βύρωνα παρουσία του Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των τοπικών Αρχών, εκπροσώπων Σωματείων και Οργανώσεων και παράταξη των αντιπροσωπειών των μαθητών των σχολείων. Στη συνέχεια, θα ψαλλεί η επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης (πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης). Μετά την κατάθεση στεφάνων, ο Δήμαρχος της πόλης θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας.
 
Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με τη μαθητική παρέλαση, συνοδεία της μπάντας των Προσκόπων της Τοπικής Εφορείας Βύρωνα-Καισαριανής, η οποία θα περάσει μέσω των οδών Κωνσταντιλιέρη, Ερυθραίας και Χρυσοστόμου Σμύρνης.
 
Να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς από τις οποίες διέρχεται η παρέλαση πρόκειται να διακοπεί από τις 10:45 μέχρι τις 13:00 περίπου, γεγονός το οποίο επηρεάζει και την κυκλοφορία των ΜΜΜ που διέρχονται από αυτές τις οδούς.
 
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα