Αφιέρωμα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα στις Πολιτιστικές Βραδιές της πόλης μας

Αφιέρωμα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα στις Πολιτιστικές Βραδιές της πόλης μας

Με την προβολή της πολυαγαπημένης και επίκαιρης ταινίας του Αλέκου Σακελλάριου «Υπάρχει και φιλότιμο», στο πλαίσιο του αφιερώματος στον αξέχαστο κωμικό Λάμπρο Κωνσταντάρα, συνεχίστηκαν χθες οι Πολιτιστικές Βραδιές στον Βύρωνα.

Την εκδήλωση παρακαλούθησαν και οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Κωνσταντάρας και Λάμπρος Κωνσταντάρας, γιος και εγγονός του αξέχαστου ηθοποιού, οι οποίοι παρέλαβαν και τιμητική αναμνηστική πλακέτα στην μνήμη του Λάμπρου Κωνσταντάρα.
 
Το "παρών" στην εκδήλωση, η οποία "έριξε" την αυλαία της ενότητας των αφιερωμάτων σε μεγάλους Έλληνες ηθοποιούς, έδωσαν μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καισαριανής Νίκος Βερλέκης, ο ηθοποιός Τέλης Ζώτος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος του Κέντρου Μελέτης Χορού "Ντάνκαν" Ρένα Παπαγεωργίου, η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Πηνελόπη Δάφνη, καθώς και η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Ιουλία Κιούπη και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιάννης Παπουτσάκης, οι οποίοι συνέβαλαν στη διοργάνωση των κινηματογραφικών αφιερωμάτων. 
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, διαβιβάστηκαν μηνύματα από τις ηθοποιούς Ρίκα Διαλυνά και Μάρω Κοντού, συμπρωταγωνίστριες του Λάμπρου Κωνσταντάρα σε πολλές ταινίες, οι οποίες δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση.
 
Για να δείτε φωτογραφίες και να μάθετε περισσότερα για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, κάντε κλικ στο όνομα της εκδήλωσης που σας ενδιαφέρει:
 
 
 
 
 
 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ