Αφιέρωμα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα στις Πολιτιστικές Βραδιές της πόλης μας

Αφιέρωμα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα στις Πολιτιστικές Βραδιές της πόλης μας

Με την προβολή της πολυαγαπημένης και επίκαιρης ταινίας του Αλέκου Σακελλάριου «Υπάρχει και φιλότιμο», στο πλαίσιο του αφιερώματος στον αξέχαστο κωμικό Λάμπρο Κωνσταντάρα, συνεχίστηκαν χθες οι Πολιτιστικές Βραδιές στον Βύρωνα.

Την εκδήλωση παρακαλούθησαν και οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Κωνσταντάρας και Λάμπρος Κωνσταντάρας, γιος και εγγονός του αξέχαστου ηθοποιού, οι οποίοι παρέλαβαν και τιμητική αναμνηστική πλακέτα στην μνήμη του Λάμπρου Κωνσταντάρα.
 
Το "παρών" στην εκδήλωση, η οποία "έριξε" την αυλαία της ενότητας των αφιερωμάτων σε μεγάλους Έλληνες ηθοποιούς, έδωσαν μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καισαριανής Νίκος Βερλέκης, ο ηθοποιός Τέλης Ζώτος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος του Κέντρου Μελέτης Χορού "Ντάνκαν" Ρένα Παπαγεωργίου, η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Πηνελόπη Δάφνη, καθώς και η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Ιουλία Κιούπη και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιάννης Παπουτσάκης, οι οποίοι συνέβαλαν στη διοργάνωση των κινηματογραφικών αφιερωμάτων. 
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, διαβιβάστηκαν μηνύματα από τις ηθοποιούς Ρίκα Διαλυνά και Μάρω Κοντού, συμπρωταγωνίστριες του Λάμπρου Κωνσταντάρα σε πολλές ταινίες, οι οποίες δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση.
 
Για να δείτε φωτογραφίες και να μάθετε περισσότερα για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, κάντε κλικ στο όνομα της εκδήλωσης που σας ενδιαφέρει:
 
 
 
 
 
 

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα