Σαββατοκύριακο θεάτρου και παραμυθιών για τα παιδιά του Βύρωνα

Σαββατοκύριακο θεάτρου και παραμυθιών για τα παιδιά του Βύρωνα

Mε θέατρο και παραμύθια συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου μας, το οποίο ολοκληρώνεται στις 8 Απριλίου.
 
Το πρωί του Σαββάτου οι μικροί μας φίλοι γνώρισαν τη "Λιλιπούπολη", μέσα από την παράσταση του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου μας, σε σκηνοθεσία Λίλιαν Δημητρακοπούλου. Στον κατάμεστο Δημοτικό Κινηματογράφο "Νέα Ελβετία", επιλεγμένα κείμενα από την αγαπημένη παιδική ραδιοφωνική εκπομπή, αποτέλεσαν την πρώτη ύλη για τη θεατρική παράσταση "Λιλιπούπολη - Χαρχουδο-πριγκηπική Τράπεζα Κρίσεων". 
 
Την Κυριακή, παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδικού Βιβλίου, οι μικροί Βυρωνιώτες ταξίδεψαν στον κόσμο των παραμυθιών μέσα από την αφήγηση της Μαρίας Καναβάκη.
 
Το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ολοκληρώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, μετά από σχεδόν τρεις μήνες ποικίλων δραστηριοτήτων. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 7 Απριλίου οι μικροί Βυρωνιώτες θα δώσουν χρώμα στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείου) φυτεύοντας λουλούδια, ενώ το απόγευμα θα παρακολουθήσουν την ταινία «Στρουμφάκια» στο 10ο Δημοτικό Σχολείο. Την Κυριακή 8 Απριλίου το Πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον τρόπο που ξεκίνησε, δηλαδή με μία παράσταση με τον Καραγκιόζη. Το Λαϊκό Θέατρο Σκιών του Στράτου Πασχαλίδη παρουσιάζει το έργο "Ο Θησαυρός του Μακαρίτη" (διασκευή της ομώνυμης ελληνικής ταινίας), στις 11:00 το πρωί, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα (Ιωαννίνων 12). 
 
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ