Ολοκληρώνεται το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στον Βύρωνα

Ολοκληρώνεται το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στον Βύρωνα

Με μάθημα κηπουρικής και τον Καραγκιόζη να... ψάχνει το θησαυρό του μακαρίτη, ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που υλοποιεί ο Δήμος Βύρωνα.
 
Τους τελευταίους τρεις μήνες, οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ποικίλες δραστηριότητες, από χορό, ζωγραφική και θέατρο μέχρι κηπουρική, χειροτεχνίες και εθελοντικές δράσεις που τους ενθουσίασαν και κέρδισαν το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους.
 
Το Σάββατο 7 Απριλίου οι μικροί Βυρωνιώτες θα δώσουν χρώμα στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείου) φυτεύοντας λουλούδια, ενώ το απόγευμα θα παρακολουθήσουν την ταινία «Στρουμφάκια» στο 10ο Δημοτικό Σχολείο.
 
Η αυλαία του προγράμματος πέφτει την Κυριακή 8 Απριλίου ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που άνοιξε, δηλαδή με μία παράσταση με τον Καραγκιόζη. Το Λαϊκό Θέατρο Σκιών του Στράτου Πασχαλίδη παρουσιάζει το έργο «Ο Θησαυρός του Μακαρίτη», μια διασκευή της ομώνυμης ελληνικής ταινίας, στις 11:00 το πρωί, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα (Ιωαννίνων 12).
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ