Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί της πόλης «Κάνουν μια ευχή» για τα παιδιά

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί της πόλης «Κάνουν μια ευχή» για τα παιδιά

Σε ένα πρόγραμμα του Make a Wish (Κάνε μια Eυχή Ελλάδας) συμμετέχουν για πρώτη φορά οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Βύρωνα, με στόχο να κάνουν πράξη τις ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες αλλά και να ενισχύσουν τον αγώνα τους για ζωή, χαρά και ελπίδα.
 
Η πρωτοβουλία αυτή γίνεται μετά από πρόταση του Προέδρου των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Φίλιππου Καρατζά, με στόχο την ενίσχυση του έργου του Make a Wish, που εδώ και 12 χρόνια πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες των παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες.
 
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, τα παιδιά των Δημοτικών Σταθμών της πόλης  αγοράζουν με το συμβολικό ποσό των 2 ευρώ, ένα χάρτινο αστεράκι, γράφουν το όνομα και την ευχή τους και στολίζουν το σχολείο τους. Με αυτό τον τρόπο προσφέρουν τη στήριξή τους σε όλα τα παιδιά που παλεύουν με δύσκολες ασθένειες, μεγαλώνοντας μέσα στα νοσοκομεία, και μαθαίνουν ότι πολλές φορές αρκεί μια μικρή συμβολική κίνηση για να κάνει τη διαφορά και να χαρίσει την ελπίδα και τη δύναμη σε όσους την έχουν ανάγκη.
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ