Καλοκαιρινές δράσεις για τα παιδιά από 18 Ιουνίου έως 27 Ιουλίου

Καλοκαιρινές δράσεις για τα παιδιά από 18 Ιουνίου έως 27 Ιουλίου

Ξεκίνησαν στις 5 Ιουνίου οι εγγραφές συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη μας με άθληση και πολιτισμό» για τα παιδιά του Δημοτικού, το οποίο διοργανώνει για τρίτη χρονιά ο Δήμος Βύρωνα και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού, από 18 Ιουνίου μέχρι 27 Ιουλίου.
 
Στο πλαίσιο του προγράμματος, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να παίξουν, να διασκεδάσουν και να μάθουν, μέσα από ποικίλες δραστηριότητες που συνδυάζουν τον αθλητισμό, το παιχνίδι και τη γνώση (ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, χαντ-μπωλ, γυμναστική, παραδοσιακός και σύγχρονος χορός, εκπαιδευτικά παιχνίδια, θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική, προβολή ταινιών).
 
«Παρά τη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνουμε, θεωρούμε χρέος μας απέναντι στους συμπολίτες μας να προσπεράσουμε τα όποια εμπόδια και να κάνουμε πράξη το καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων» επισημαίνει ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και τονίζει: «Η μεγάλη ανταπόκριση των γονιών και η συμμετοχή των παιδιών τις προηγούμενες χρονιές έχουν αποδείξει ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία απαντά και στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας».
 
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά, χωρίζεται σε τρεις περιόδους: η πρώτη είναι 18- 29 Ιουνίου, η δεύτερη είναι 2-13 Ιουλίου και η τρίτη 16-27 Ιουλίου. Το κόστος συμμετοχής είναι 90 ευρώ για κάθε περίοδο. Για τα παιδιά που εγγράφονται στην πρώτη περίοδο και θέλουν να συμμετέχουν και σε δεύτερη, το κόστος για τη δεύτερη περίοδο είναι 60 ευρώ.
 
Για την εγγραφή των παιδιών είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα γραφεία του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (Ευαγγελικής Σχολής 26), από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Να σημειωθεί ότι από τη Δευτέρα 11 μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιουνίου εγγραφές θα πραγματοποιούνται και το απόγευμα, από τις 5 μέχρι τις 8, στο Παλαιό Δημαρχείο.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210- 7609340-350   
Μπορείτε να εκτυπώσετε την αίτηση συμμετοχή, κάνοντας κλικ εδώ.
 
 
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ