Στο πλευρό του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου ο Δήμος Βύρωνα

Στο πλευρό του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου ο Δήμος Βύρωνα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Βύρωνα δηλώνει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στον Δήμαρχο Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλο που συνελήφθη χθες υφιστάμενος άδικη δίωξη γιατί προασπίσθηκε καταπατημένη δημόσια περιουσία.
 
Όπως επισημαίνει σε ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα, η επιδίωξη των ιδιωτών καταπατητών να τρομοκρατήσουν τα αρμόδια όργανα του Δήμου Ηλιούπολης για να αποτρέψουν την περίφραξη από αυτά και την προστασία της δημόσιας περιουσίας που επιδιώκουν να ιδιοποιηθούν, είναι βέβαιο ότι θα πέσει στο κενό, εφόσον αντιμετωπιστεί με σθένος και αποφασιστικότητα από τους πολίτες και την τοπική αυτοδιοίκηση.
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βύρωνα, ενός Δήμου που και αυτός έχει βρεθεί στο παρελθόν αντιμέτωπος με αντίστοιχα φαινόμενα, δηλώνει ότι θα σταθεί στο πλευρό του Δήμου Ηλιούπολης, των όμορων Δήμων και των πολιτών τους, σε κάθε ενέργεια για την προάσπιση της δημόσιας περιουσίας.
 
Μάλιστα, καλεί τα αρμόδια όργανα της πολιτείας και της Ελληνικής Δικαιοσύνης να μην επιτρέψουν και να μη νομιμοποιήσουν τέτοιες ενέργειες, όπως αυτή, δίδοντας και αυτοί αποστομωτική απάντηση στους καταπατητές.
 
 
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα