Ο «William» επέστρεψε στον Βύρωνα μετά από 5 χρόνια

Ο «William» επέστρεψε στον Βύρωνα μετά από 5 χρόνια

Με τη θεατρική παράσταση «Ποιος σκότωσε τον William» από το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Βύρωνα, στη σκηνή του Θεάτρου «¶ννα Συνοδινού», συνεχίζεται το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιουλίου το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων». Μάλιστα, οι συντελεστές της παράστασης, αποδεικνύοντας ότι η Τέχνη και  η κοινωνική αλληλεγγύη βαδίζουν μαζί, αποφάσισαν αντί εισιτηρίου η είσοδος να είναι ελεύθερη για το κοινό και συνέλεξαν είδη ένδυσης και τρόφιμα, με στόχο την ενίσχυση άπορων οικογενειών.
 
Οσο για τον William, πέντε χρονιά μετά και ύστερα από μια μεγάλη διαδρομή σε πολλά μέρη της Ελλάδας, επανήλθε δριμύτερος στον Βύρωνα, όπου «γεννήθηκε» και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά. Έχοντας δύο βραβεία στα μπαγκάζια του (Α’ γυναικείου ρόλου (Ιουλιέτα) και πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα) από το Φεστιβάλ Καρδίτσας, επέστρεψε ανανεωμένος στα παλιά του λημέρια και απέσπασε ένα ακόμα 'βραβείο', το θερμό χειροκρότημα του κοινού.  
 
Το κείμενο, η σκηνοθεσία και η μουσική επιμέλεια είναι της Λίλιαν Δημητρακοπούλου, ενώ τις χορογραφίες επιμελήθηκε ο Μάριος Μακρόπουλος.
 
 
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα