Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί - Ομάδες Ψυχοεκπαίδευσης Γονέων

Η Διεύθυνση των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δήμου Βύρωνα σας ενημερώνει για την έναρξη του Πρώτου Κύκλου Ομάδων Ψυχοεκπαίδευσης Γονέων: «Επτά βήματα για την καλύτερη κατανόηση και αντιμετώπιση της συμπεριφοράς του παιδιού σας».
 
Στις ομάδες ψυχοεκπαίδευσης οι γονείς έχουν τη δυνατότητα:
  • να ενημερωθούν σε θέματα που αφορούν τα αναπτυξιακά στάδια και την εξελικτική πορεία των παιδιών,
  • να επεξεργαστούν θέματα όπως η κατανόηση της συμπεριφοράς του παιδιού, η επικοινωνία στην οικογένεια, η οριοθέτηση, η κοινωνικοποίηση κ.α.,
  • να διατυπώσουν τις δικές τους απόψεις,
  • ν’ ανταλλάξουν με άλλους γονείς τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς τους και να δεχθούν υποστήριξη και συμβουλευτική καθοδήγηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τα παιδιά τους.

Τα θέματα που συζητούνται προκύπτουν ανάλογα με τα ενδιαφέροντα των γονέων και το αναπτυξιακό στάδιο και την ηλικία των παιδιών.

Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε εβδομάδα, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 - 13:30 π.μ στα γραφεία της Διοικητικής Υπηρεσίας (Φλέμινγκ 71, 1όροφος). Η ομάδα θα ολοκληρωθεί σε επτά συναντήσεις. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  10 Οκτωβρίου 2012.
 
Οι γονείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν συστηματικά (και στις 7 συναντήσεις) στις εν λόγω ομάδες καλούνται να συμπληρώσουν και να επιστρέψουν τη σχετική φόρμα το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη φόρμα συμμετοχής στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό που φοιτά το παιδί τους.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ψυχολόγο των Παιδικών Σταθμών κυρία Μαριλίνα Μπαδικιάν, στο 210-7608466.
 
                                             
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα