Ενισχύθηκε η Τράπεζα αίματος του Δήμου μας

Ενισχύθηκε η Τράπεζα αίματος του Δήμου μας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη, για φέτος, αιμοδοσία που είχε ως στόχο την ενίσχυση της δημοτικής τράπεζας αίματος, η οποία στεγάζεται στο Νοσοκομείο «Σωτηρία», με σκοπό την εξυπηρέτηση δημοτών του Βύρωνα που χρειάζονται αίμα.
 
Περισσότερα από 50 άτομα προσήλθαν στη χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία, ανάμεσά τους εργαζόμενοι, δημότες, αλλά και εκπρόσωποι μαζικών φορέων. Ιδιαίτερα σημαντική στην επιτυχία της προσπάθειας ήταν η συμβολή τόσο του στρατοπέδου της ΑΣΔΕΝ όσο και της ΥΠΗΔ, στρατιωτικών μονάδων με έδρα στην πόλη μας, ενώ το «παρών» έδωσε και η Δόξα Βύρωνα.
 
Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε από την Υπηρεσία Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας, η οποία ανήκει στον τομέα ευθύνης του Αντιδημάρχου Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χρ. Γώγου, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Σωτηρία», ενώ στην επιτυχία της συνέβαλε και η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας του Δήμου μας, Ιουλία Κιούπη.
Ο υποδιοικητής του στρατοπέδου ΑΣΔΕΝ, Ι. Βελεγράκης, με την Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας, Ι. Κιούπη
Ο διοικητής της ΥΠΗΔ, Κ. Κλενιάτης
Η πρόεδρος της Δόξας Βύρωνα, Μ. Μαρινέρη, με τον πρώην πρόεδρο του σωματείου, Π. Χολέβα και τον ποδοσφαιριστή Α. Ζαφειράκη
Ο διοικητής της ΥΠΗΔ, Κ. Κλενιάτης. η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ι. Κιούπη, ο υποδιοικητής του στρατοπέδου ΑΣΔΕΝ, Ι. Βελεγράκης, με συμμετέχοντες στην αιμοδοσία και εργαζόμενους της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα