Κάνουμε ποδήλατο, ανάβουμε το δέντρο μας, μοιραζόμαστε ευχές και αγάπη!

Κάνουμε ποδήλατο, ανάβουμε το δέντρο μας, μοιραζόμαστε ευχές και αγάπη!

Μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη γιορτή, που πέρα από την καθιερωμένη φωταγώγηση του δέντρου περιλαμβάνει και ποδηλατικό γύρο με τον Ολυμπιονίκη Γιώργο Χειμωνέτο, διοργανώνει ο Δήμος Βύρωνα την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου (έναντι του Δημαρχείου).
 
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν διαδραστικά για τους μικρούς ποδηλάτες στις 2:30 το μεσημέρι, ενώ στις 3:30 μικροί και μεγάλοι παίρνουν τα ποδήλατά τους και συμμετέχουν στον ποδηλατικό γύρo. Στις 5 το απόγευμα, ποδηλάτες και μη δίνουμε ραντεβού στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου και ανάβουμε όλοι μαζί το δέντρο μας, σε μία γιορταστική ατμόσφαιρα. Μοιραζόμαστε ευχές, αγάπη και θετική ενέργεια, ακούγοντας τα κάλαντα από τη χορωδία του 8ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, αλλά και τη συναυλία του συγκροτήματος «Βερμίλλιον» του 1ου Λυκείου Βύρωνα.
 
Η πορεία που θα ακολουθήσει ο ποδηλατικός γύρος είναι η εξής: Καραολή και Δημητρίου – Καισαρείας – Χρυσοστόμου Σμύρνης – Αδαμαντίου Κοραή – Κύπρου – Νέας Ελβετίας – Ταταούλων – πλατεία Φατσέα – Γρηγορίου Ε’ – Καραολή και Δημητρίου.
 
Για την ασφάλεια των ποδηλατών, η κυκλοφορία στην Καραολή και Δημητρίου θα διακοπεί, και στα δύο ρεύματα, από τις 16:00 μέχρι τις 17:00.
 
 
 
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα