Την Κυριακή οι 2οι Αγώνες Ανώμαλου Δρόμου για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου

Την Κυριακή οι 2οι Αγώνες Ανώμαλου Δρόμου για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου

Τους 2ους Αγώνες Ανώμαλου Δρόμου διοργανώνουν την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα και η «Νίκη Βύρωνα».
 
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο χώρο του Πικ-Νικ (απέναντι από το Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα) και μπορούν να συμμετέχουν μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. Πιο αναλυτικά, οι μαθητές της Α’ και Β’ τάξης Δημοτικού (κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών) θα διαγωνισθούν στα 400 μέτρα, της Γ’ και Δ’ Δημοτικού (κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών) στα 600 μέτρα, της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού (κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών) στα 800 μέτρα, ενώ οι μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου (κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών) στα 1000 μέτρα. Μετάλλια θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας.
 
«Οι Αγώνες Ανώμαλου δρόμου έρχονται να προστεθούν στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες των αθλητικών σωματείων της πόλης μας και στην καθημερινή προσπάθειά τους να φέρουν όλο και περισσότερο κόσμο σε επαφή με τον αθλητισμό. Είναι χρέος μας να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθειά τους αυτοί, με όποιον τρόπο μπορούμε» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.
 
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιηθούν στο χώρο των αγώνων από τις 10:30 έως τις 11:00 το πρωί.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά είτε με τον Δημήτρη Παππά της «Νίκης Βύρωνα» (6932969640) είτε με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού (210 7609340).
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα