Οι μαθητές της πόλης «γνωρίζουν» το περιβάλλον

Οι μαθητές της πόλης «γνωρίζουν» το περιβάλλον

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων, το Planet Book, έκανε δώρο ο Δήμος Βύρωνα στους μαθητές της Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας.
 
Το παιχνίδι μοιράστηκε στους μαθητές της προηγούμενη εβδομάδα και έχει ως στόχο να τους ευαισθητοποιήσει σε θέματα περιβάλλοντος με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.
 
«Η βασικότερη ίσως παράμετρος στην προστασία του περιβάλλοντος είναι η εκπαίδευση και η ευαισθητοποίηση των επόμενων γενεών. Οι περιβαλλοντικές δράσεις που πραγματοποιούνται σε σχολεία της πόλης μας έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα και μας έχουν αποδείξει το ενδιαφέρον των παιδιών για τη φύση και την οικολογία. Αυτό το έμφυτο ενδιαφέρον ελπίζουμε ότι θα ενισχύσουμε με την κίνησή μας αυτή» δήλωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.
 

Δράση του Κοινωνικού Φαρμακείου σε συνεργασία με το Σ.Ο.Ψ.Υ. για την ημέρα ψυχικής υγείας

16 Οκτωβρίου 2019

Την Παρασκευή 11/10/2019 πραγματοποιηθήκε στις 18:00 η ώρα έκθεση έργων τέχνης με θέμα: “Όταν η ψυχική ασθένεια επηρεάζει την τέχνη” στην Πλατεία Τσιρακοπούλου του Δήμου Βύρωνα ενώ στη συνέχεια στις 19:00 η ώρα ακολούθησε ομιλία στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Μεταμόρφωσης, Καλλιπόλεως 59 και Αγ. Σοφίας, σχετικά με τις πρώτες βοήθειες ψυχικής υγείας, τις ψυχικές ασθένειες, τα συμπτώματα, την αντιμετώπισή τους και τους φορείς που μπορεί κάποιος να απευθυνθεί.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ