«Καλοκαίρι στην πόλη» για τους μικρούς μας φίλους από 17 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου

«Καλοκαίρι στην πόλη» για τους μικρούς μας φίλους από 17 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου

 
Σήμερα ξεκινάνε οι εγγραφές συμμετοχής στο θερινό πρόγραμμα ημερήσιας δημιουργικής απασχόλησης «Καλοκαίρι στην πόλη» για τα παιδιά του Δημοτικού, το οποίο διοργανώνει για τέταρτη χρονιά ο Δήμος Βύρωνα και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού, από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου.
 
Το πρόγραμμα δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να αθληθούν, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να μάθουν μέσα από ποικίλες δραστηριότητες, όπως ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, γυμναστική και αερόμπικ, χαντ-μπωλ, χορό, εκπαιδευτικό και θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική και προβολή ταινιών.
 
«Για ακόμα μία χρονιά η θερινή ‘κατασκήνωση’ του Δήμου μας έρχεται να απαντήσει στο αίτημα των εργαζόμενων γονιών για απασχόληση των παιδιών τους μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς, αλλά και στην ανάγκη των παιδιών για φυσική δραστηριότητα και εκτόνωση, που στις σύγχρονες πόλεις δεν είναι εύκολο να ικανοποιηθεί. Στόχος μας είναι, μέσα από τη δράση αυτή, να φέρουμε τα παιδιά κοντά στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα διασκέδαση και ψυχαγωγία μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες» δήλωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.
 
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά χωρίζεται σε δύο περιόδους, από τις 17 μέχρι τις 28 Ιουνίου και από την 1 μέχρι τις 12 Ιουλίου.
 
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα γραφεία του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (Ευαγγελικής Σχολής 26), από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για την εγγραφή των παιδιών είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 210 7609340 και 210 7609350.
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα