Αυτή την Κυριακή το νέο ραντεβού του «Χωριού Παραγωγών» με τους καταναλωτές

Αυτή την Κυριακή το νέο ραντεβού του «Χωριού Παραγωγών» με τους καταναλωτές

Ραντεβού στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου δίνουν την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, παραγωγοί και καταναλωτές, για τη 13η συνάντηση του «Χωριού Παραγωγών». 

Στη συνάντηση της Κυριακής, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν 170 ελληνικά προϊόντα, εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές, απευθείας από 25 παραγωγούς-συνεταιρισμούς από όλη τη χώρα, χωρίς μεσάζοντες. Ειδικότερα, στα προς διάθεση προϊόντα περιλαμβάνονται: ελαιόλαδο, ελιές, γαλακτοκομικά, ρύζι, πατάτες, κρεμμύδια, μέλι, αλεύρι, ζυμαρικά, τσάι, ρίγανη, αμύγδαλα, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, αυγά, φρούτα εποχής, λεμόνια, όσπρια, μανιτάρια, παξιμάδια, ρακόμελο, κρασί, σταφίδα, σάλτσα ντομάτας, κουλούρια, ξερά σύκα, λουκάνικα και παραδοσιακά προϊόντα από την Τήνο.
 
«Παραμένουμε στο πλευρό των συμπολιτών μας, αρωγοί στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση, που πλήττει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Με σκληρή δουλειά, συνέπεια και συνέχεια, υλοποιούμε δράσεις που στοχεύουν στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε» δήλωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.
 
Η επόμενη συνάντηση του «Χωριού Παραγωγών» θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 213 2008652 (Κώστας Πετρόπουλος) και 213 2008658 (Ειρήνη Μανωλά).
 
Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών» είναι: λεωφορεία 203, 204, 212, 232, 732 και το τρόλεϊ 11. Οι κάτοικοι του Βύρωνα έχουν στη διάθεσή τους και τη Δημοτική Συγκοινωνία.
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα