Συνεχής η κοινωνική προσφορά του Δήμου Βύρωνα! <br>Ένας τόνος φρούτα και μισός τόνος ρύζι διατίθενται αυτές τις μέρες - Πάνω από 6 τόνοι δωρεάν τρόφιμα για την ενίσχυση των απόρων

Συνεχής η κοινωνική προσφορά του Δήμου Βύρωνα!
Ένας τόνος φρούτα και μισός τόνος ρύζι διατίθενται αυτές τις μέρες - Πάνω από 6 τόνοι δωρεάν τρόφιμα για την ενίσχυση των απόρων

 

Αρωγός των κοινωνικά αδύναμων πολιτών με κάθε τρόπο είναι ο Δήμος Βύρωνα, ο οποίος στο πλαίσιο του προγράμματος σίτισης απόρων και ευπαθών ομάδων, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνα και Υμηττού, διέθεσε δωρεάν 1 τόνο πορτοκάλια σε 4 ενορίες της πόλης μας. Η πρωτοβουλία αυτή συνεχίζεται και την επόμενη εβδομάδα με τη διάθεση 500 κιλών ρυζιού, ενώ μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί στις ενορίες, μέσω του «Χωριού Παραγωγών», περισσότεροι από 6 τόνοι τροφίμων για την ενίσχυση των απόρων.
 
Ειδικότερα, ο 1 τόνος πορτοκαλιών, τα οποία διέθεσε παραγωγός, μοιράστηκε από τον Δήμο Βύρωνα στις ενορίες Αγίου Δημητρίου, Αγίου Γεωργίου, Μεταμόρφωσης και Αγίας Τριάδας, ενώ στην αρχή της επόμενης εβδομάδας θα διανεμηθεί μισός τόνος ρύζι.
 
Στην κατεύθυνση στήριξης των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, ο Δήμος Βύρωνα βρίσκεται στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες. Είναι ενδεικτικό ότι στο πλαίσιο λειτουργίας του «Χωριού Παραγωγών» και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη, έχει ήδη προσφέρει περισσότερους από 6 τόνους τροφίμων για την ενίσχυση των συσσιτίων των ενοριών προς τους απόρους αλλά και ως στήριξη στα «Σπίτια Γαλήνης».
 
Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως αποτέλεσμα εκατοντάδες συμπολίτες μας που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση, να νιώθουν σε καθημερινή βάση τη μέριμνα και τη συμπαράσταση του Δήμου.
 
«Το να αποδεικνύουμε έμπρακτα την κοινωνική πολιτική και την αλληλεγγύη προς τους συμπολίτες μας, αποτελεί προτεραιότητα αλλά και υποχρέωσή μας. Δεν πρόκειται για επίδειξη φιλανθρωπίας αλλά για απόδειξη ανθρωπιάς, με καθημερινή προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την αρωγή προς τον πολίτη», δήλωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

 

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα