Κόκκαλης Δημήτρης

Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βύρωνα. Ασχολείται με τα Δημοτικά θέματα 35 και πλέον χρόνια. Εκλέχθηκε για 2 συνεχόμενες τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος με δήμαρχο τον αείμνηστο Δημ. Νικολαϊδη, ασχολούμενος κυρίως με τους τομείς του αθλητισμού, της νεολαίας και της παιδείας.

Ήταν Πρόεδρος παιδικών σταθμών και Σχολικών επιτροπών, Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Σταδίου Βύρωνα, υπεύθυνος στεκιού Νεολαίας. Μετέπειτα ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τους Υποψηφίους Δημάρχους Κουκουλάκη, Τριγάζη, Σάρολα, Σταθόπουλο και Κατωπόδη. Ανέπτυξε κοινωνική και πολιτική δράση από τα μαθητικά του χρόνια. Παράλληλα υπήρξε αθλητής και προπονητής Μπάσκετ σε αθλητικούς συλλόγους του Βύρωνα και αλλού.
 
Έχει σπουδάσει Μηχανολόγος και δούλεψε στον ΟΤΕ για 30 χρόνια. Στην επαγγελματική του καριέρα στον ΟΤΕ διετέλεσε τεχνικός δικτύων, αναλυτής προγραμματιστής, ενώ τα τελευταία χρόνια υπηρέτησε από θέσεις ευθύνης στην Γεν. Δ/νση Χρηματ/κών θεμάτων Ομίλου ΟΤΕ, αποκομίζοντας εμπειρίες σε θέματα Προμηθειών, Συμβάσεων, Προϋπολογισμού, Πληρωμών και διαχείρισης διαδικασιών. Επιπλέον κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων, απασχολήθηκε από πλευράς του ΟΤΕ σαν διαχειριστής του δημοσιογραφικού χωριού στην πολυτεχνιούπολη. Είναι παντρεμένος με την Βούλα Τσόλη και έχει ένα παιδί τον Νίκο.
 
Στόχος του να φανεί αντάξιος, της  μεγάλης ευθύνης που του ανέθεσε ο Δήμαρχος και οι πολίτες του Βύρωνα για την αλλαγή στην πόλη
 
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα