Ξεκινά το Χωριό Παραγωγών το προσεχές Σάββατο 08 Νοεμβρίου 2014
5 Νοεμβρίου 2014

Ξεκινά το Χωριό Παραγωγών το προσεχές Σάββατο 08 Νοεμβρίου 2014

Το “Χωριό Παραγωγών” ξεκινάει το προσεχές Σάββατο 08 Νοεμβρίου 2014 στο πάρκο της Καραολή & Δημητρίου, με ώρες λειτουργίας από τις 08.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα. 

Οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθευτούν περισσότερα από 120 προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, από 26 παραγωγούς - με πιστοποίηση ταυτότητας - από όλη τη χώρα δίχως μεσάζοντες.
 
Ενδεικτικά, τα προς διάθεση προϊόντα είναι: αλεύρι, αλλαντικά, αυγά, γαλακτοκομικά, γλυκά, ελαιόλαδο, ελιές, εσπεριδοειδή, ζυμαρικά, λαχανικά, μέλι, τομάτες, ξηροί καρποί, ξύδι, οινοπνευματώδη, όσπρια, ρύζι, σαλιγκάρια, χαλβάς, μανιτάρια κ.α.
 
Το “Χωριό Παραγωγών” αποτελεί μια κοινωνική δράση του Δήμου Βύρωνα καθώς προσφέρονται στους καταναλωτές προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ μέρος των εσόδων της δράσης πηγαίνουν προς τα δίκτυα αλληλεγγύης της πόλης και την Εκκλησία,** προς ενίσχυση πολιτών που βρίσκονται σε κατάσταση ένδειας.
 
Η επόμενη συνάντηση του “Χωριού Παραγωγών” θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο της δράσης κ. Ιωάννη Μαυρίκη στο τηλέφωνο 2132008652 και στο email: xorio@dimosbyrona.gr
 
Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο “Χωριό Παραγωγών” είναι τα λεωφορεία 203 - 204 (Στάση ΙΚΑ), 732 (13η Στάση) και το τρόλεϊ 11 (Στάση Παλιό Τέρμα). Οι κάτοικοι του Βύρωνα μπορούν να εξυπηρετηθούν και από τη Δημοτική Συγκοινωνία.
 
* Κατά τη διάρκεια της δράσης θα γίνει κλήρωση με δώρα προϊόντα από τους παραγωγούς. Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να συμπληρώσουν τις σχετικές αιτήσεις συμμετοχής από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
 
** Με εισήγηση του Δημάρχου Γρηγόρη Κατωπόδη προς το Δημοτικό Συμβούλιο στην επαναληπτική συνεδρίαση της 03/11/2014, η νέα δημοτική αρχή θέσπισε για πρώτη φορά επιτροπή στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι τον δικτύων αλληλεγγύης και της εκκλησίας.

Επισυνάπτονται:

 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ