ΕΚΛΟΓΕΣ 16ης Σεπτεμβρίου

Για την εξυπηρέτηση των Δημοτών, των κομμάτων αλλά και των δικαστικών αντιπροσώπων, ο Δήμος Βύρωνα θα παραμείνει ανοιχτός το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου από τις 8:00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ. Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, ημέρα των Εθνικών εκλογών, στο Δημαρχείο θα μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από τις 7:00 το πρωί και καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Για τη διευκόλυνση των δημοτών Βύρωνα με αναπηρία (ΑΜΕΑ), καλέστε στα τηλέφωνα 210.7660596 και 210.7662555 για συνεννόηση και μεταφορά στα εκλογικά τμήματα. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7:00 το πρωί και θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα.

* Εδώ: http://www.ypes.gr/ekloges/content/gr/ethnik_fr.htm  μπορείτε να δείτε την κωδικοποίηση των διατάξεων της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών (ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 96/2007).

* Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν, όπως ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου, ποιοι όχι, που ψηφίζουμε, πως ψηφίζουμε, που ψηφίζουν οι δικαστικοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι κληρικοί, που ψηφίζουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και οι έφοροι, που ψηφίζουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που ασκούν καθήκοντα σε ειδικά εκλογικά τμήματα, σταυροί προτίμησης κ.α:
http://www.ypes.gr/ekloges/content/gr/VouleutPoliti.htm  

* Στη διεύθυνση http://www.ypes.gr/ekloges/content/gr/faq.htm , μπορείτε να δείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για τη διεξαγωγή των εκλογών.

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα