Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου το νέο ραντεβού με το «Χωριό Παραγωγών»
10 Δεκεμβρίου 2014

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου το νέο ραντεβού με το «Χωριό Παραγωγών»

Το “Χωριό Παραγωγών” θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 στο πάρκο της Καραολή & Δημητρίου, με ώρες λειτουργίας από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα.  

Οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθευτούν περισσότερα από 250 προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, από 32 παραγωγούς - με πιστοποίηση ταυτότητας - από όλη τη χώρα δίχως μεσάζοντες.
 
Ενδεικτικά, τα προς διάθεση προϊόντα είναι: αλεύρι, αμύγδαλα, αλλαντικά, αυγά, γιαούρτι, γαλακτοκομικά, γίγαντες, γλυκά, ελαιόλαδο, ελιές, εσπεριδοειδή, ζυμαρικά, καρύδια, κάστανα, κρεμμύδια, λαχανικά, μανιτάρια, μαρμελάδες, μέλι, ξηροί καρποί, ξύδι, οινοπνευματώδη, όσπρια, ρύζι, σαλιγκάρια, τομάτες, τυριά, χαλβάς, κ.α.
 
Το “Χωριό Παραγωγών” αποτελεί μια κοινωνική δράση του Δήμου Βύρωνα καθώς προσφέρονται στους καταναλωτές προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ μέρος των προϊόντων της δράσης πηγαίνουν προς τα δίκτυα αλληλεγγύης της πόλης και την Εκκλησία, προς ενίσχυση πολιτών που βρίσκονται σε κατάσταση ένδειας.
 
Η επόμενη συνάντηση του “Χωριού Παραγωγών” θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου 2015.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο της δράσης κ. Ιωάννη Μαυρίκη στο τηλέφωνο 2132008652 και στο email: xorio@dimosbyrona.gr
 
Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο “Χωριό Παραγωγών” είναι τα λεωφορεία 203 - 204 (Στάση ΙΚΑ), 732 (13η Στάση) και το τρόλεϊ 11 (Στάση Παλιό Τέρμα). Οι κάτοικοι του Βύρωνα μπορούν να εξυπηρετηθούν και από τη Δημοτική Συγκοινωνία.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ