Επιτυχημένη η δράση «Χωριό Παραγωγών» την Ημέρα των Ερωτευμένων
16 Φεβρουαρίου 2015

Επιτυχημένη η δράση «Χωριό Παραγωγών» την Ημέρα των Ερωτευμένων

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην κοινωνική δράση «Χωριό Παραγωγών» που διεξήχθη το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στο Πάρκο της Καραολή & Δημητρίου απέναντι από το Δημαρχείο.
 
Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν περισσότερα από 230 ελληνικά προϊόντα, εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας, από συνεταιρισμούς παραγωγών από όλη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα που μπορούσαν να προμηθευτούν οι καταναλωτές ήταν: Ξηροί καρποί, γαλακτοκομικά, αλεύρι, ξύδι, πατάτες, χαλβά, παραδοσιακά εδέσματα, οινοπνευματώδη (κρασί), εσπεριδοειδή, όσπρια, βότανα, παξιμάδια, αυγά, ελιές, αλλαντικά, σύκα, μανιτάρια, σκόρδα, μέλι, ζυμαρικά, πίτες, γλυκά του κουταλιού, σάλτσες, ρύζι, αρτοποιήματα, φρούτα κ.α.
 
Θυμίζουμε τον κοινωνικό χαρακτήρα της δράσης καθώς μέρος των προϊόντων διατίθενται στις κοινωνικές δομές της πόλης(1) (δίκτυο αλληλεγγύης και εκκλησία).
 
Το επόμενο «Χωριό Παραγωγών» θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο της δράσης κ. Ιωάννη Μαυρίκη στο τηλέφωνο 2132008652 και στο email: xorio@dimosbyrona.gr

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ