Διαδραστική θεατρική αφήγηση του παραμυθιού
27 Μαϊου 2015

Διαδραστική θεατρική αφήγηση του παραμυθιού "Ο πρίγκιπας Μισός" στον 3ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Βύρωνα (27/05, 18:00)

Στα πλαίσια της δράσης "φιλαναγνωσία και παιδί"  που διοργανώνει το ΝΠΔΔ Παιδικοί Δημοτικοί Σταθμοί Δήμου Βύρωνα, ο 3ος Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Βύρωνα και οι εκδόσεις "ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ" προσκαλούν γονείς και παιδιά σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Κατερίνας Ανωγιαννάκη «Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΙΣΟΣ» την Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015, στις 6 το απόγευμα, στον χώρο του σχολείου (Γρανικού & Ζακύνθου 13, Βύρωνας).
 
"Αν είσαι όμορφος, έξυπνος και πρίγκιπας, η ζωή μοιάζει σχετικά εύκολη! Εκτός κι αν έχεις τη συνήθεια ν’ αφήνεις τα πάντα… ΜΙΣΑ.
Πώς περιμένεις μετά να σου εμπιστευτούν ΟΛΟΚΛΗΡΟ βασίλειο; Έλα όμως που ο δικός μας πρίγκιπας δε φιλοδοξεί να γίνει βασιλιάς!
Έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του! «Τρίχες» θα πουν με ένα στόμα οι γονείς του. «Ακριβώς!» θα απαντήσει ο πρίγκιπας, ψαλιδίζοντας τα όνειρά τους. Γιατί ο πρίγκιπας Μισός είναι αποφασισμένος να κάνει το δικό του! Θα καταφέρει άραγε να ολοκληρώσει κάτι στη ζωή του;"
 
Την αφήγηση θα κάνει η συγγραφέας του Κατερίνα Ανωγιαννάκη, ενώ η Παιδαγωγική Ομάδα "Μικρές Ιστορίες" θα είναι μαζί μας για το εικαστικό εργαστήριο που θα ακολουθήσει!
 
Σας περιμένουμε!
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ