Επιστολή Δημάρχου Βύρωνα προς το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου
11 Νοεμβρίου 2015

Επιστολή Δημάρχου Βύρωνα προς το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                               Βύρωνας, 11 Νοεμβρίου 2015
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                                                               Αρ.Πρωτ.:  27583
ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ             
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ.Δ/νση: Καραολή & Δημητρίου 36-44
Τ.Κ.: 16233 Βύρωνας
Τηλ.:  2107652411 - 2107662555                                               
e-mail: grafdim@dimosbyrona.gr                             
 
Προς
Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα
                                                                           
 
Κύριοι,
 
Με βάση τον Εθνικό και Περιφερειακό Σχεδιασμό που στηρίζεται στο αποκεντρωμένο μοντέλο και την Αρχή της εγγύτητας στη Διαχείριση των απορριμμάτων, είναι υποχρεωτική η σύνταξη ενός Τοπικού Σχεδίου για τη διαχείρισή τους.
 
Όπως γνωρίζετε η Δημοτική Αρχή κατέθεσε δημόσια για διαβούλευση και ψήφιση το δικό της Σχέδιο. Από τη διαβούλευση προέκυψαν παρατηρήσεις και προτάσεις για αλλαγές, τις οποίες και λάβαμε υπόψη.
 
Το νέο διορθωμένο Σχέδιο παρουσιάσθηκε αλλά δεν κατέστη δυνατόν να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο λόγω κατάληψης της αίθουσας από το Σωματείο σας.
 
Ως Σωματείο ζητήσατε την απόσυρσή του κι ως εκ τούτου σας ζητώ να καταθέσετε γραπτά τις προτάσεις σας ή/και το δικό σας Σχέδιο.
 
Επειδή ο χρόνος δεν είναι απεριόριστος, αναμένω την κατάθεση των προτάσεών σας ή/και του Σχεδίου σας  μέχρι τη Δευτέρα 23/11/2015.
 
Τέλος, σε απάντηση της με αριθμ.πρωτ. 27554/11.11.2015 επιστολής σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αποδεχόμαστε την πρότασή σας για διεξαγωγή δημόσιας συζήτησης, την οποία και θα ορίσουμε άμεσα.
 
Παραμένοντας στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση,
 
Με εκτίμηση,
 
Ο Δήμαρχος
 
Γρηγόρης Κατωπόδης

Η επιστολή του Δημάρχου Βύρωνα προς τους εργαζόμενους  

    

Ενημερωθείτε και δείτε τις απόψεις των δημοτών που έχουν συμπληρώσει τη φόρμα διαβούλευσης και αν το επιθυμείτε λάβετε και εσείς μέρος στη διαβούλευση συμπληρώνωντας την φόρμα που ακολουθεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Όροι Συμμετοχής

 • Φροντίστε να διατυπώνετε προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις που σχετίζονται άμεσα με το υπό διαβούλευση ζήτημα. Προφανώς κάθε ζήτημα εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο αλλά ο δημόσιος διάλογος διευκολύνεται με στοχευμένες και συγκεκριμένες προτάσεις και παρεμβάσεις.
 • Φροντίστε να διατυπώνετε τις προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις με τρόπο σύντομο και περιεκτικό.
 • Προσπαθήστε να τεκμηριώνετε αυτά που γράφετε με αναφορές, παραπομπές σε άλλα κείμενα, υλικό ή συνδέσμους με αντίστοιχο περιεχόμενο, εκτός αν η χρήση τους είναι καταχρηστική και στην περίπτωση αυτή θα αφαιρούνται.
 • Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο που υποβάλετε δεν προσβάλλει δικαιώματα άλλων προσώπων.
 • Είναι γόνιμο να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά είναι σημαντικό για την ποιότητα και αποτελεσματικότητα του διαλόγου να αποφεύγονται οι προσωπικές αντιπαραθέσεις με άλλους συμμετέχοντες.
 • Προτάσεις, σχόλια, υπερσύνδεσμοι ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο, τα οποία διατυπώνονται σε γλώσσα και με τρόπο υβριστικό, χυδαίο ή περιέχουν ή υποκινούν μισαλλοδοξία και διακρίσεις που βασίζονται σε φύλο, ηλικία, σεξουαλικό προσανατολισμό, φυλετική ή εθνική καταγωγή ή θρησκευτικές πεποιθήσεις δεν θα δημοσιεύονται. Επίσης δε θα δημοσιεύονται σχόλια τα οποία παραπέμπουν σε άλλους δικτυακούς τόπους για λόγους διαφήμισης, δημοσιότητας ή οποιονδήποτε άλλο σκοπό που κρίνεται ως καταχρηστικός.
 • Οι προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις που υποβάλετε υπόκεινται σε έλεγχο ως προς την τήρηση των παρόντων όρων χρήσης και συμμετοχής.
 • Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη διάθεση των προτάσεων, σχολίων ή ερωτήσεων που υποβάλετε με την άδεια «Creative Commons».

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

Από "Πολίτες του Βύρωνα"
25/05/2016

Δημόσια τοποθέτησή μας για το ΤΣΔΑ του Δήμου.: παρακαλώ πατήστε εδώ

27/04/2016
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

Online Διαβούλευση

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

 • Πόλις Βύρωνας
 • Ζω2
 • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ