Η

¶λλο ένα βράδυ Δευτέρας, με μουσική και γλυκιές αναμνήσεις πέρασε χθες 25 Φεβρουαρίου, στον Δημοτικό Κινηματογράφο "Νέα Ελβετία", κατά τη διάρκεια του αφιερώματος για τη στιχουργό Μαριανίνα Κριεζή, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Βύρωνα, "Γυναίκες Εν- Τέχνη".

Για την προσωπικότητα της Μαριανίνας Κριεζή, μίλησε η στιχουργός και στενή της φίλη, Ευσταθία. Πάνω από όλα όμως μίλησαν τα τραγούδια της, με τις φωνές των Βάσια Ζήλου και Σοφία Τσέρου. Στο πιάνο τις συνόδευε ο ¶ρης Βλάχος.

Έτσι, απλά και ζεστά, απολαύσαμε και θυμιθήκαμε ξανά αγαπημένα τραγούδια όπως η "Σερενάτα", το "Batida de Coco", το πιο πρόσφατο "Δεν έχω χρόνο", η "Ρόζα- Ροζαλία", το "Πάρε πασά μου" αλλά και το΄"Ένα λεπτό περιπτερά" και το αγαπημένο σε όλους: "Ακόμα κι αν φύγεις για τον γύρο του κόσμου θα είσαι πάντα δικός μου θα είμαστε πάντα μαζί..."  

Επόμενο ραντεβού στις 3 Μαρτίου, με το αφιέρωμα στη στιχουργό Λίνα Δημοπούλου, ενώ στις 27 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Γυναίκες Εν- Τέχνη", προβάλλεται η ταινία "Η κυρία Χέντερσον παρουσιάζει.

 

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
ΕΣΠΑ 2014-2020
Ελλάδα 2.0 - Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεντικότητας
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα