Με την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα ο Αθηναϊκός Α.Σ. διοργανώνει αγώνες
25 Σεπτεμβρίου 2017

Με την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα ο Αθηναϊκός Α.Σ. διοργανώνει αγώνες "Street Handball" την Κυριακή 1 Οκτωβρίου

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού "Be Active Hellas 2017" και με την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα, ο Αθηναϊκός ΑΣ Βύρωνα διοργανώνει αγώνες "Street Handball" με την ονομασία "Παιχνίδι για το Παιδί", την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, στην οδό Καραολή & Δημητρίου (από την Φλέμινγκ έως την Φορμίωνος, μόνο για το ρεύμα ανόδου), εμπρός από το Δημαρχείο του Δήμου Βύρωνα, με ώρα έναρξης 11:00 έως 13:30.

Οι αγώνες έχουν ενταχθεί στις αθλητικές εκδηλώσεις του "Be Active Hellas 2017" και γίνονται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τον υπεύθυνο του προγράμματος BEACTIVE Καρακάση Διονύση, τη Σχολική Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Βούξινου Ανδριανή, την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, την Επιτροπή Ανάπτυξης και με την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα.

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος αγόρια και κορίτσια Α΄/θμιας και Β΄/θμιας εκπαίδευσης από τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής των Δήμων Βύρωνα, Δάφνης - Υμηττού και Καισαριανής.

Στους αγώνες αυτούς, θα γίνονται παράλληλα και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα με συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Βύρωνα, αλλά και σχολικών ειδών για παιδιά που χρήζουν βοήθειας.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ