ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ προς Υποψήφιους Εργοδότες, Ελεύθερους Επαγγελματίες και Τοπικούς Επιχειρηματίες
14 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ προς Υποψήφιους Εργοδότες, Ελεύθερους Επαγγελματίες και Τοπικούς Επιχειρηματίες

Ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Γρηγόρης Κατωπόδης καλεί όλους τους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες του Δήμου Βύρωνα αλλά και της ευρύτερης περιοχής να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και να ανταποκριθούν στο πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη των Δήμων Βύρωνα και Καισαριανής» με σκοπό την εργασιακή επανένταξη των ωφελούμενων του προγράμματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Βύρωνα υλοποιεί  το πρόγραμμα στέγασης και επαγγελματικής αποκατάστασης αστέγων σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.     

Το πρόγραμμα πέρα από τις στεγαστικές δαπάνες για όλους τους ωφελούμενους, επιδοτεί παράλληλα την επαγγελματική αποκατάσταση και την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας, καλύπτοντας το βασικό μισθό και τις ασφαλιστικές εισφορές .

Οι ενδιαφερόμενοι εργοδότες καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα γραφεία της  Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Βύρωνα (ταχ. διεύθυνση Καλλιπόλεως 59 & Αγ. Σοφίας, πληροφορίες κα Κατερίνα Ζαχαριάδου 2107624403)

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ