Τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Βύρωνα υποδέχτηκαν το νέο έτος, 2018
2 Φεβρουαρίου 2018

Τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Βύρωνα υποδέχτηκαν το νέο έτος, 2018

Στις 31 Ιανουαρίου το Κ.Α.Π.Η. Καρέα και το Κ.Α.Π.Η. Μεταμόρφωσης, και την 1η Φεβρουαρίου, αντίστοιχα, το Κ.Α.Π.Η. Αγίας Τριάδας, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, σε δύο διαδοχικές όμορφες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από το Τμήμα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, με την χορηγία του Δήμου Βύρωνα.

Τα εκατοντάδες ηλικιωμένα μέλη που συμμετείχαν, με το αστείρευτο κέφι τους για τραγούδι, χορό, γλέντι, μας έδειξαν ότι, όσο και αν περνούν τα χρόνια, η ψυχή παραμένει πάντα νέα όταν βρίσκεσαι κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα που παραμένουν στενά δεμένα μεταξύ τους μέσα από την καθημερινή συμμετοχή τους στις δράσεις των Κ.Α.Π.Η., ενός θεσμού που διανύει την τέταρτη δεκαετία ύπαρξης. Κατά τις εκδηλώσεις, τρία τυχερά μέλη κέρδισαν μετά από κλήρωση από ένα δώρο.

Από πλευράς Δημοτικής Αρχής, στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βύρωνα Γ. Κατωπόδης, οι Αντιδήμαρχοι Χ. Σπυρόπουλος, Δ. Κόκκαλης, Μ. Καραγιάννης, Ι. Μαυρίκης και η Λ. Κλωνάρη, η Γ.Γ. του Δήμου Σ. Κοττάκη, ο M. Μπαντής, επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για τον Βύρωνα”, ο Κ. Λεράκης ως εκπρόσωπος της παράταξης “Νέα Εποχή Βύρωνα”, και ο Ε. Τριανταφύλλου από την παράταξη “Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα Δύναμη Ελπίδας”.

 

Στις φωτογραφίες, στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις.  

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ