Εγκρίθηκε η ανάπλαση των
8 Μαϊου 2018

Εγκρίθηκε η ανάπλαση των "Προσφυγικών" Καρέα από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, η χρηματοδότηση της ανάπλασης της περιοχής Προσφυγικών στο Δήμο Βύρωνα, συνολικού προϋπολογισμού 3.992.655,30 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Ένα έργο πνοής που θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής των κατοίκων.

Το έργο αφορά την ανάπλαση της περιοχής που περικλείεται από τις οδούς Λ. Καρέα – Δάφνης – Γαρδένιας – Κισσού & Γαζίας, στις προσφυγικές πολυκατοικίες του Δ. Βύρωνα και έχει συνολική έκταση περίπου 25 στρεμμάτων. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει τη διαμόρφωση των πλατειών, νέο αποχετευτικό δίκτυο, την κατασκευή πεζοδρομίων, την ενεργειακή αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού της περιοχής, καθώς και την αναδιαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, αλλά και τη δημιουργία χώρων πρασίνου και αναψυχής.

 

Για το έργο, θα υπάρχει ενημέρωση των κατοίκων του Καρέα τον Ιούνιο, σε συγκεκριμένη ημερομηνία που θα ανακοινωθεί επίσημα.

 

 Ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης δήλωσε για το έργο:

 

«Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση ανακοινώνουμε την έγκριση της χρηματοδότησης ενός σπουδαίου έργου στην υποβαθμισμένη περιοχή του Καρέα. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα κα Ερμίνα Κυπριανίδου για την αποδοχή της πρότασής μας και για την εν γένει συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.»

 

 

*Η φωτογραφία είναι από το googlemaps

 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ