Συνέντευξη του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη στον Επικοινωνία 94FM

Συνέντευξη του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη στον Επικοινωνία 94FM

 

«Και εγώ λέω ότι δεν είναι μεταρρύθμιση το νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ, αλλά είναι μια σοβαρή μεταρρυθμιστική προσπάθεια», δήλωσε για το Κλεισθένης 1 ο δήμαρχος Βύρωνα Άκης Κατωπόδης, σε συνέντευξή που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως υπάρχουν συνταγματικά προβλήματα που δεν αφήνουν τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη να προχωρήσει όλα όσα θα ήθελε για τη μεταρρύθμιση της διοικητικής ανασυγκρότησης του Κράτους γενικά και της Αυτοδιοίκησης ειδικότερα.

«Αν ήταν πιο δημιουργική η στάση της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ θα μπορούσαμε να είχαμε και άλλες λύσεις», σημείωσε σκωπτικά ο δήμαρχος Βύρωνα, ο οποίος δήλωσε υπέρμαχος της απλής αναλογικής και των συνθέσεων στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Εγώ ζω μέρες απλής αναλογικής, εδώ και μήνες στο Βύρωνα», υπογράμμισε ο Άκης Κατωπόδης, αφού έχει απολέσει την πλειοψηφία εξαιτίας της ανεξαρτητοποίησης δημοτικών του συμβούλων.

Αναφορικά με το έργο της δημοτικής του αρχής, ο δήμαρχος αποκάλυψε πως δεν έχει προχωρήσει όσο θα ήθελε το τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων, έχει ήδη καταφέρει να εξισορροπήσει τα οικονομικά έχοντας μάλιστα και ένα ταμειακό απόθεμα, ενώ αντιμετώπισε με επιτυχία τα διοικητικά-γραφειοκρατικά προβλήματα που συνάντησε στο δήμο του.

Τέλος, ο Άκης Κατωπόδης τόνισε ότι αυτό το διάστημα υλοποιείται η ανάπλαση της παλιάς αγοράς της Ιθώμης, οσονούπω θα ξεκινήσουν 2 έργα για τη βελτίωση αθλητικών υποδομών και παράλληλα θα ολοκληρωθεί η κυκλοφοριακή μελέτη για τις οδούς Φορμίωνος και Καραολή Δημητρίου.

 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ