Δράση Κοινωνικής Προσφοράς από Δομή «Παροχής Συσσιτίου» Δήμου Βύρωνα
18 Ιουλίου 2018

Δράση Κοινωνικής Προσφοράς από Δομή «Παροχής Συσσιτίου» Δήμου Βύρωνα

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση κοινωνικής προσφοράς της Δομής «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος». Η δράση υλοποιήθηκε στις 13 Ιουλίου 2018 στο πάρκο Καραολή & Δημητρίου, απέναντι από το Δημαρχείο του Δήμου, κατά την οποία μαγειρέψαμε, γευματίσαμε και διανείμαμε μερίδες φαγητού σε κατοίκους της περιοχής που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης.
 
Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από πολλούς κατοίκους της περιοχής κ όχι μόνο, οι οποίοι παρευρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθειά μας μαγειρεύοντας και γευματίζοντας όλοι μαζί.
 
Οι συμμετέχοντες κάτοικοι είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν εμπειρίες με το προσωπικό των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και να ενημερωθούν με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν την συνέχιση του έργου μας, που αφορά όλους μας.
 
 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Δήμου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χρήστος Σπυρόπουλος και η Γενική Γραμματέας Σταυρούλα Κοττάκη-Προμπονά, για τη φυσική τους παρουσία και την ηθική τους συμπαράσταση.
 
Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή των γευμάτων προέρχονταν από δωρεές επιχειρήσεων και ιδιωτών, οι οποίοι με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου μας. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά τους αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου μας και για τον λόγο αυτό θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά και ευελπιστούμε να τους έχουμε αρωγούς στο έργο μας και στο μέλλον.
 
Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα πρατήρια ποτών «ΣΕΛΙΜΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ» και «ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ», καθώς και τα αρτοποιεία-ζαχαροπλαστεία «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΝ», «SOMIBREAD» και «THEBAKERS».
 
Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).
 
Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr , koinpant@dimosbyrona.gr
 

 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ