Κάλεσμα των Κατοίκων Δήμου Βύρωνα για  Δράση Κοινωνικής Προσφοράς - Παρασκευή 5/10/2018, 12:00, πάρκο Καραολή και Δημητρίου
17 Σεπτεμβρίου 2018

Κάλεσμα των Κατοίκων Δήμου Βύρωνα για Δράση Κοινωνικής Προσφοράς - Παρασκευή 5/10/2018, 12:00, πάρκο Καραολή και Δημητρίου

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Βύρωνα, η Δομή Παροχής Συσσιτίου σε συνεργασία με τα Κ.Α.Π.Η. και την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»,  σας προσκαλούν την Παρασκευή 5/10/2018  και ώρα 12:00 στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου (απέναντι από το δημαρχείο Βύρωνα), με σκοπό να μαγειρέψουμε και να γευματίσουμε όλοι μαζί.

 Η δράση θα υλοποιηθεί στα πλαίσια του προγράμματος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου με θέμα «Φιλικές Κοινότητες προς τους κατοίκους της Τρίτης Ηλικίας».
 
Οι κάτοικοι της περιοχής την ημέρα αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν τη γνώση για το πως μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που επιτελείται, το οποίο αφορά όλους μας. Επίσης οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν από επαγγελματίες υγείας των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας για παροχές και υπηρεσίες που απευθύνονται  σε άτομα της Τρίτης Ηλικίας.
 
Ελάτε όλοι μαζί να απολαύσουμε γεύματα αγάπης και να μοιραστούμε την χαρά της προσφοράς και της αλληλεγγύης!

Όσοι επιθυμούν, ως ένδειξη αλληλεγγύης, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα με σκοπό την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Παροχής Συσσιτίου του Δήμου μας.
 
Πληροφορίες Επικοινωνίας:
Κοινωνικές Υπηρεσίες Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοιν. Παντοπωλείο- Παροχή Συσσιτίου
Δ/νση: Ιθώμης 6, Βύρωνα
Τηλέφωνο: 210-7653054
Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ