Έκθεση ζωγραφικής στο 6ο και 7ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα
18 Σεπτεμβρίου 2018

Έκθεση ζωγραφικής στο 6ο και 7ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα

 Έκθεση ζωγραφικής με τα έργα των παιδιών που παρακολούθησαν το τμήμα εικαστικών της Ελένης Φέζου, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στον αύλειο χώρο του 6ουκαι 7ου Δημοτικού σχολείου Βύρωνα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 15 και 16 Σεπτεμβρίου, 23 μικροί ζωγράφοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα της δουλειάς που έκαναν όλη τη χρονιά υπό την καθοδήγηση της Ελένης Φέζου. Συνολικά εκτέθηκαν περισσότερα από 400 έργα, ανάμεσα στα οποία υπήρχαν και εκείνα που φιλοτέχνησαν γονείς των παιδιών, καθώς και μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων που διοργανώνουν κάθε χρόνο τις εξωσχολικές δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων είναι και αυτή των εικαστικών.
 
Παράλληλα με την έκθεση ζωγραφικής, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και τον ανακαινισμένο χώρο που μέχρι πέρυσι φιλοξενούσε τους μαθητές του νηπιαγωγείου και που από φέτος θα στεγάζει την αίθουσα ένταξης και τη δανειστική βιβλιοθήκη του 6ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα. Ένας χώρος που χάρη στην πολύτιμη στήριξη και συνεργασία του διευθυντή Γιώργου Γιώτη με τον Σύλλογο Γονέων, μεταμορφώθηκε υπό την εικαστική επιμέλεια της κας Φέζου, η οποία «έντυσε» τους τοίχους με κλασικές εικόνες και θέματα από τα αναγνωστικά βιβλία παλαιότερων ετών.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Νέας Γενιάς Λεμονιά Κλωνάρη, ο επικεφαλής παράταξης και δημοτικός σύμβουλος Αλέξης Σωτηρόπουλος, ενώ την Ένωση Γονέων Βύρωνα εκπροσώπησε ο Λουκάς Ντούβας. Το παρών έδωσαν επίσης ο διευθυντής του 6ουΔημοτικού Σχολείου Γιώργος Γιώτης και ο υποδιευθυντής Δημήτρης Κόκκινος, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης οι νεαροί καλλιτέχνες παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους διπλώματα και δώρα.
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ