Εκδήλωση για συγκέντρωση τροφίμων από το Δήμο Βύρωνα - Τετάρτη 17/10/2018, 20:00, πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως
19 Σεπτεμβρίου 2018

Εκδήλωση για συγκέντρωση τροφίμων από το Δήμο Βύρωνα - Τετάρτη 17/10/2018, 20:00, πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και η Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Βύρωνα με την αφιλοκερδή προσφορά του συγκροτήματος  παραδοσιακής μουσικής “ΔΑΛΙΑΝΗ”, συνδιοργανώνουν κοινωνική μουσικό-καλλιτεχνική εκδήλωση με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των Δομών, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17/10/2018 και ώρα 20:00 στην πλατεία «Εθνικής Αντιστάσεως» (Ταπητουργείο) Βύρωνα.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η ομάδα Παραδοσιακού τραγουδιού του Πανελλήνιου Πολιτιστικού Συλλόγου φίλων του γνήσιου Δημοτικού τραγουδιού και χορού της Ελληνικής Παράδοσης «Η Ρωμιοσύνη», καθώς και ο Λαογραφικός χορευτικός όμιλος «Αρίων» και ο Σύλλογος Γυναικών «Ευρυτανίας».

Ο στόχος είναι διττός: πρώτον, η ενημέρωση του κοινού σχετικά με το κοινωνικό έργο των Δομών και δεύτερον, η ενίσχυση των Δομών με τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν από τη δική σας προσφορά.

Οι παρευρισκόμενοι, την ημέρα αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν τη γνώση και την εμπειρία για το πώς μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που επιτελείται, το οποίο αφορά όλους μας.

Ελάτε να απολαύσουμε γνήσια παραδοσιακή μουσική, να χορέψουμε και να μοιραστούμε τη χαρά της προσφοράς και της αλληλεγγύης!!!

Όσοι επιθυμούν, ως ένδειξη αλληλεγγύης, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα με σκοπό την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Παροχής Συσσιτίου του Δήμου μας.

 

Σε περίπτωση άστατων καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα στον Δημοτικό Κινηματογράφο "ΝΕΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ", δ/νση: Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας, Βύρωνα. 

 
                                                                                               
                        
Πληροφορίες Επικοινωνίας Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου
Δ/νση: Ιθώμης 6, Βύρωνα
Τηλέφωνο: 210-7653054
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ