Μετεκπαιδευτικά μαθήματα 2018-2019

Μετεκπαιδευτικά μαθήματα 2018-2019

 Το Κέντρο Υγείας Βύρωνα, στα πλαίσια του προγράμματος συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά κύκλο μετεκπαιδευτικών μαθημάτων από 1 Νοεμβρίου, κάθε Πέμπτη μεσημέρι (14.00-15.00).

Τα μαθήματα παρουσιάζουν και φέτος ιατροί από το Κέντρο και τη  Μονάδα  Υγείας Βύρωνα, ενώ σαν προσκεκλημένοι ομιλητές συμμετέχουν συνάδελφοι και από άλλες δομές. Απευθύνονται σε ειδικευόμενους Γενικής Ιατρικής και άλλων ειδικοτήτων, ιατρούς, φοιτητές Ιατρικής και γενικά λειτουργούς Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
 
Η συμμετοχή στα μαθήματα προσφέρει την ευκαιρία επιστημονικής ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για θέματα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, μεταξύ λειτουργών που προσφέρουν ειδικά πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας.
Τα θέματα των μετεκπαιδευτικών μαθημάτων καλύπτουν ευρύ φάσμα των περιστατικών που αντιμετωπίζει ο ιατρός στην καθημερινή πράξη του. Κάθε θέμα παρουσιάζεται και αναλύεται από την αντίστοιχη ειδικότητα, ενώ από την «εποπτική» σκοπιά τους, παρουσιάζουν θέματα και σχολιάζουν οι Γενικοί Ιατροί, οι οποίοι αποτελούν και την ειδικότητα αιχμής στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
 
Για την “κατάθεση” προσωπικού χρόνου και κόπου  κάθε συναδέλφου που συμμετέχει σαν εκπαιδευτής ή/και εκπαιδευόμενος στον τρίτο κύκλο  μαθημάτων, εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου.
 
Είναι χαρά και τιμή για όλους εμάς στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε ενεργά  στο πρόγραμμα μαθημάτων, καθώς η συμμετοχή σας μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε.
  
Με εκτίμηση   Ανδριανή Τσαγκάρη
Παιδίατρος
Υπεύθυνη Συντ/σμού Επιστ. Λειτουργίας Κέντρου Υγείας και Μονάδας Υγείας Βύρωνα
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ