Δράση Κοινωνικής Προσφοράς από τη Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα
8 Οκτωβρίου 2018

Δράση Κοινωνικής Προσφοράς από τη Δομή Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση κοινωνικής προσφοράς της Δομής «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με τα Κ.Α.Π.Η. και την Κοινωνική Κουζίνα «Ο ‘Αλλος ‘Ανθρωπος».

Η δράση υλοποιήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 2018 στο πάρκο Καραολή Δημητρίου, απέναντι από το Δημαρχείο του Δήμου, κατά την οποία μαγειρέψαμε, γευματίσαμε και διανείμαμε μερίδες φαγητού σε κατοίκους της περιοχής που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης.
 
Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από πολλούς κατοίκους της περιοχής κ όχι μόνο, οι οποίοι παρευρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθειά μας μαγειρεύοντας και γευματίζοντας όλοι μαζί.
 
Οι συμμετέχοντες κάτοικοι είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν εμπειρίες με το προσωπικό των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και να ενημερωθούν με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν τo έργο μας, που αφορά όλους μας. Επίσης, επαγγελματίες υγείας των Κ.Α.Π.Η. ενημέρωσαν άτομα τρίτης ηλικίας για παροχές και υπηρεσίες που τους αφορούν.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Δήμου Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χρήστος Σπυρόπουλος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Νέας Γενιάς Κλωνάρη Λεμονιά, καθώςκαι η Γενική Γραμματέας Σταυρούλα Κοττάκη-Προμπονά.
 
Όλα τα  προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή των γευμάτων προέρχονταν από δωρεές επιχειρήσεων και ιδιωτών, οι οποίοι με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου μας. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά σας αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου μας και για τον λόγο αυτό θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά και ευελπιστούμε να σας έχουμε αρωγούς στο έργο μας και στο μέλλον.
 
Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ψητοπωλείο «COCOMAM» και τα αρτοποιεία-ζαχαροπλαστεία «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΝ», «SOMIBREAD» και «THEBAKERS».
 
Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 17.00 επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).
 
Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr

Πρόταση επί του Πλαισίου Συνεργασίας μεταξύ των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Βύρωνα

Ο Δήμαρχος Βύρωνα, μετά το πέρας των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, προτείνει πλαίσιο συνεργασίας και καλεί όλες τις παρατάξεις της πόλης σε διαβούλευση για το μέλλον της πόλης και τις προοπτικές ανάπτυξής της.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ