Ο Δήμος Βύρωνα βράβευσε τον αθλητισμό του
8 Οκτωβρίου 2018

Ο Δήμος Βύρωνα βράβευσε τον αθλητισμό του

Σε μια όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στον αθλητικό κόσμο της πόλης μας, ο Δήμος Βύρωνα βράβευσε τους αθλητές του – τους διαχρονικούς και τους σημερινούς – για τις διακρίσεις τους και την προσφορά τους στον αθλητισμό και στην πόλη μας.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Δημοτικό Γήπεδο το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 είχε πλούσιο πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε βραβεύσεις και αθλητικές επιδείξεις από τα σωματεία. Πιο συγκεκριμένα βραβεύθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό και στην πόλη του Βύρωνα οι Γιάννης Αρώνης, Βασίλης Σδούκος, Γιώργος Ζαχαράκης, Γιάννης Μαυραγάνης και Κώστας Στεφανίδης.
 
Οι βραβεύσεις συνεχίσθηκαν με την τιμητική βράβευση των αθλητικών σωματείων της πόλης μας για την προσφορά τους και την άριστη συνεργασία με τον Δήμο Βύρωνα, ο οποίος  είναι αρωγός κάθε αθλητικής προσπάθειας στοχεύοντας πάντα τόσο στην αθλητική όσο και στην πολιτιστική καλλιέργεια των δημοτών.
 
Τα σωματεία που βραβεύθηκαν είναι τα εξής:
 
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ : ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ : ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ : ΤΜΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ : ΤΜΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ : ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΚΟΜΠΡΑ : ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ
ΝΙΚΗ ΒΥΡΩΝΑ : ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΒΟΥ
ΜΑΧΗΤΗΣ ΒΥΡΩΝΑ : ΑΘΛΗΤΕΣ JUDO
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΥΡΩΝΑ : ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ
 
Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης δήλωσε για τη Γιορτή του Αθλητή: "Ο Δήμος Βύρωνα στηρίζει τον αθλητισμό, τους αθλητές και τα σωματεία. Αναγνωρίζει τη συμβολή των ανθρώπων του αθλητισμού στην ανάπτυξή του και συντελεί στην ευδοκίμηση κάθε αθλητικής προσπάθειας στοχεύοντας πάντα τόσο στην αθλητική όσο και στην πολιτιστική καλλιέργεια των δημοτών. Και όλα αυτά έμπρακτα. Όλες σχεδόν οι αθλητικές δομές του δήμου βρίσκονται υπό ανακατασκευή. Μετά την παράδοση της αίθουσας στο Δημοτικό Στάδιο, του Γηπέδου "Δημήτρης Νικολαΐδης" και των δύο γηπέδων μίνι ποδοσφαίρου πλησίον του γηπέδου, σειρά έχουν τα τρία γήπεδα 5χ5 στην περιοχή Εργάνη, το 2ο Αθλητικό Κέντρο Βύρωνα και άλλες παρεμβάσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου."
 
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Αγγέλης, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Καραγιάννης, Δημήτρης Κόκκαλης, Λεμονιά Κλωνάρη, Χρήστος Σπυρόπουλος, οι επικεφαλής παρατάξεων Χρήστος Γώγος, Μίλτος Μπαντής και Αλέξης Σωτηρόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σοφία Δασκαλάκη, Ιουλία Κιούπη, Πηνελόπη Δάφνη, Γιώργος Κριατσιώτης, Νίκος Κορρές, Βασιλική Σάρολα, Τάσος Μαυρόπουλος, Θανάσης Παπαδημητρίου και Θανάσης Κοσκινάς.
 
 
*Φωτογραφίες: Αντώνης Συμεωνάκης

Πρόταση επί του Πλαισίου Συνεργασίας μεταξύ των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Βύρωνα

Ο Δήμαρχος Βύρωνα, μετά το πέρας των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, προτείνει πλαίσιο συνεργασίας και καλεί όλες τις παρατάξεις της πόλης σε διαβούλευση για το μέλλον της πόλης και τις προοπτικές ανάπτυξής της.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ