Κοινωνική δράση για συγκέντρωση τροφίμων από Δομές Κοινωνικού Παντοπωλείου  & Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα
22 Οκτωβρίου 2018

Κοινωνική δράση για συγκέντρωση τροφίμων από Δομές Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

Με αφορμή τις Κινηματογραφικές βραδιές (2018-2019) και το 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργανώνονται από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Βύρωνα, οι Δομές Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχή Συσσιτίου συμμετέχουν παράλληλα στις δράσεις συλλέγοντας τρόφιμα από τη δική σας κοινωνική προσφορά,  τις μέρες και ώρες των κινηματογραφικών προβολών και θεατρικών παραστάσεων.

Επιπλέον οι κάτοικοι του Δήμου που θα παρευρεθούν για να απολαύσουν  τις κινηματογραφικές προβολές & θεατρικές παραστάσεις θα έχουν  την δυνατότητα να ενημερωθούν από το προσωπικό των Δομών για το έργο που επιτελείται αλλά και για τις επόμενες προγραμματιζόμενες κοινωνικές δράσεις. 
 
Όλα τα  προϊόντα που θα  συγκεντρωθούν από την δική σας κοινωνική προσφορά,   θα διανεμηθούν σε νοικοκυριά επαπειλούμενα ή βρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας και αδυναμίας. 
 
Οι κινηματογραφικές ταινίες  και το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου προβάλλονται στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας)  στις 8:00 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη.
 
Κάθε προσφορά σας σε τρόφιμα είναι πολύτιμη
 
Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 17:00). 
 
Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ