Δράση Προσφοράς για τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών από τον Ιδιωτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό “Πρώτο Σκαλί”  που πραγματοποιήθηκε 14/11/2018
20 Νοεμβρίου 2018

Δράση Προσφοράς για τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών από τον Ιδιωτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό “Πρώτο Σκαλί” που πραγματοποιήθηκε 14/11/2018

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, ο Ιδιωτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός το “Πρώτο Σκαλί” του Βύρωνα με τους εκπαιδευτικούς του Σταθμού και τους μαθητές, επισκέφτηκαν το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Συσσιτίου (Ιθώμης 6), με σκοπό να ενημερωθούν για το έργο που επιτελείται και να προσφέρουν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τους γονείς των παιδιών.

Οι παρευρισκόμενοι της ομάδας είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν από τους κοινωνικούς λειτουργούς των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο – Δομή Παροχής Συσσιτίου) για το έργο που επιτελείται και για τις κοινωνικές δράσεις που λαμβάνουν χώρα, που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση σε θέματα Κοινωνικής Προσφοράς και τη συλλογή τροφίμων.

Ευχαριστούμε θερμά το βρεφονηπιακό σταθμό “Πρώτο Σκαλί” για τη συνεργασία και την κοινωνική τους προσφορά. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστούμε την διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού Παπαστάμου Παναγιώτα και τους εκπαιδευτικούς Μαρίνα Τσεκούρα και Μαρία Δεληγιάννη.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά σας αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου.

Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 17.00 επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr
Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο – Παροχής Συσσιτίου

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ