Επιτυχημένη η Θεατρική Παράσταση για συγκέντρωση τροφίμων από τις Δομές Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα
30 Νοεμβρίου 2018

Επιτυχημένη η Θεατρική Παράσταση για συγκέντρωση τροφίμων από τις Δομές Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση “Ώρα να φεύγω” του Άκη Κουμπή με την αφιλοκερδή συμμετοχή της θεατρικής ομάδας “92artschool” για την ενίσχυσητων Δομών Κοινωνικού Παντοπωλείου και Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Βύρωνα.  Η δράση υλοποιήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2018 στον Δημοτικό Κινηματογράφο του Βύρωνα “Νέα Ελβετία”.
 
Το θεατρικό έργο συγγράφηκε, επιμελήθηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Άκη Κουμπή και υλοποιήθηκε από την  θεατρική ομάδα “92artschool” στην οποία συμμετείχαν οι ηθοποιοί Κωνσταντίνα Βάρδα, Λευτέρης Καλανδράνης, Χριστίνα Μούζη και Ανδριάνα Σταυριδοπούλου. Την επιμέλεια ήχου και φωτισμού είχαν οι Βασίλης Ντόντος και Γεωργούλας Πάρης.
 
Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από πολλούς κατοίκους της περιοχής κ όχι μόνο, οι οποίοι παρευρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθειά μας. Οι παρευρισκόμενοι  πέραν από τη θέαση της παράστασης, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το έργο που επιτελείται, που αφορά όλους μας.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χρήστος Σπυρόπουλος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Νέας Γενιάς Κλωνάρη Λεμονιά, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών & Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής Δημήτριος Κόκκαλης, καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού Ελένη Βασιλοπούλου.
 
Επίσης, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από Φορείς που στηρίζουν τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας όπως το Οικοτροφείο “Περσέας”, ο Σύλλογος Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία, ο Σύλλογος Καταναλωτών Βύρωνα “Η Αλληλεγγύη”, ο Πανελλήνιος Σύλλογος φίλων του γνήσιου δημοτικού τραγουδιού, του χορού & της παράδοσης “Η Ρωμιοσύνη”,ο Σύλλογος Σκλήρυνσης κατά Πλάκας καθώς και το Δίκτυο Αλληλεγγύης Παγκρατίου.
 
 
Όλα τα  προϊόντα που συγκεντρώθηκαν θα διανεμηθούν σε νοικοκυριά επαπειλούμενα ή βρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας και αδυναμίας. Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου μας και ευελπιστούμε να σας έχουμε αρωγούς στο έργο μας και στο μέλλον.
 
Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).
 
E-mail: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr
Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ