Με επισημότητα και λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανίων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Βύρωνα
7 Ιανουαρίου 2019

Με επισημότητα και λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανίων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Βύρωνα

Με επισημότητα και λαμπρότητα εορτάστηκαν και φέτος τα Άγια Θεοφάνια στο Δημοτικό κολυμβητήριο Βύρωνα, «Χρήστος Ταμπαξής». Την ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ, παρουσία του εκπροσώπου της Κυβέρνησης, Υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργου Βασιλειάδη. 
 
Τιμώντας την παράδοση, μικροί κολυμβητές βούτηξαν με ενθουσιασμό στην πισίνα και ανέλκυσαν τον Τίμιο Σταυρό. 
 
Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Πρόοδο και Ευημερία στους παρευρισκόμενους, ενώ στη συνέχεια δόθηκαν στους κολυμβητές αναμνηστικά δώρα.
 
Την Τελετή του Αγιασμού των Υδάτων τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Β’ Αθηνών με τον Σύριζα, Γιάννης Μπαλάφας, ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα, Κώστας Αγγέλης, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων:  «Νέα Εποχή Βύρωνα» Χρήστος Γώγος, «Μαζί για τον Βύρωνα» Μίλτος Μπαντής και «Δύναμη Ελπίδας» Αλέξης Σωτηρόπουλος. Παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι : Μιχάλης Καραγιάννης, Γιάννης Μαυρίκης, Χρήστος Σπυρόπουλος και Δημήτρης Κόκκαλης καθώς επίσης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Ελένη Βασιλοπούλου, Θέμης Τέγος, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Ιουλία Κιούπη, Κωνσταντίνος Ζούμπος, Βάσια Σάρολα και Τάσος Μαυρόπουλος. Το παρών έδωσαν, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Βασίλης Πάγκαλος και ο Πρόεδρος της Β’ Βάθμιας Επιτροπής Παιδείας Βασίλης Τζαφάς καθώς και ο Διευθυντής του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Μοναστηριώτης.
 
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ