Δημιουργία Ατομικού Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας για τους ηλικιωμένους των ΚΑΠΗ
4 Φεβρουαρίου 2019

Δημιουργία Ατομικού Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας για τους ηλικιωμένους των ΚΑΠΗ

Συνεχίζοντας τις κοινωνικές δράσεις το Τμήμα  Υγείας του Δήμου, με  την βοήθεια των κοινωνικών λειτουργών των δομών του Δήμου, θα βοηθήσει όλους τους ηλικιωμένους των ΚΑΠΗ να αποκτήσουν ατομικό ηλεκτρονικό φάκελο υγείας (Α.Η.Φ.Υ.).

Έχει μπει σε εφαρμογή η διαδικασία δημιουργίας Ατομικού Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας για όλους τους πολίτες, που διαθέτουν ΑΜΚΑ. Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί μέσα από τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ για τον πολίτη. Ο ΑΗΦΥ περιέχει όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες - πληροφορίες  (επισκέψεις, νοσηλείες, φάρμακα, διαγνώσεις) από όλες τις Δομές Υγείας.
Ο κάθε πολίτης θα έχει τον ατομικό του φάκελο που θα τον ανοίγει μέσω των υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς του κωδικούς. Ο ΑΗΦΥ δίνει τη δυνατότητα στον πολίτη  να έχει πάντα μαζί του τα ατομικά στοιχεία υγείας  και ο κάθε πάροχος υγείας να έχει πρόσβαση σ’ αυτόν μόνο με την άδεια του.
 
«Καλούμε όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ που δεν έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή και επιθυμούν να δημιουργήσουν ΑΗΦΥ να το δηλώσουν στις επισκέπτριες υγείας και στους κοινωνικούς λειτουργούς» δηλώνει το Τμήμα Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Βύρωνα.
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ